Buna! ceea ce te sfatuiesc eu sa faci este sa incerci sa dicuti cu el si sa il intrebi direct care este motivul pentru care voi doi v-ati distantat... cu siguranta este ceva dar poate el nu are curaj sa-ti zica asa ca trebuie sa fii tu cea care deschide subiectul. Poate este o problema delicata ce il sacaie sau cel mai rau are pe altcineva. Nu cred ca ar fi indicat ca tu sa te desparti de el fara ca sa primesti macar o explicatie. Asa nu ai face decat sa-ti faci singurica mai mult rau. Deci trebuie neaparat sa ai o discutie cu el si cat mai rapid, sa poti clarifica lucrurile. iti urez bafta:*
Bune. Cel mai indicat ar fi discutia deschisa. Nu trebuie sa suferi din cauza cuiva care nu te marita. Spune-i ca nu mai poti sa continui asa. Poate are un motiv.
Draga mea, cine stie poate ca nu a fost sa fie si trebuie sa luati o pauza, daca nu mai vrei sa suferi.Parerea mea.
Uite ce îți zic eu: nu merită. Dacă era serios și tot tacâmul nu se comporta așa. Zi-i că nu mai vrei să fii cu el și gata . Nu moare nimeni. Și crede-mă, o să găsești tipi mult mai buni decât el.
E clar ca relatia voastra nu mai merge.Mai bine stati de vorba si despartiti-va amiabil. Fara cearta si scandal.Cand orice faci nu este bine pentru el este clar. Daca el nu o spune asteapta sa o spui tu.Ma refer la despartire.Ca,poate mai tarziu, sa iti reproseze ca tu ai vrut despartirea, nu el.
Despartiti-va definitiv, voi nu mai aveti nimic in comun, relatia voastra nu mai merge.Dar inainte poarta o discutie serioasa, sa vezi daca mai merita relatia voastra vreo sansa.Nu te pripi sa-i spui ca va despartiti.
Anonymus101 întreabă: