Aici este vorba despre un barbat frustrat si needucat care nu stie sa accepte un refuz.
Este cea mai proasta speta de gagicar.
Bărbații vorbesc deschis despre panaramele cu care au pierdut vremea, nimic nou.
Dacă fata aia zici tu ca este o panarama sa înțeleg că ai o părere bună despre un bărbat care are un comportament astfel?
Niciodată în viața lui un bărbat nu va vorbi pe la spatele femei pe care o iubește cu Adevărată niciodată nu are cum sa existe asa ceva cu asta am zis totul.
Aș fi subiectiv dacă mi-aș forma o părere despre el, cunoscând doar ce ai scris aici.
Despre tine mi-am format o părere, bine că a scăpat omu' de tine.
Sunt oameni ce pur și simplu nu accepta ca să terminat și devin frustrați.Multi bărbați și chiar și femei ajung sa își vorbească fostul partener de rău după despărțire doar din orgoliu rănit, invidie și frustrare.Ca de iubire nu se poate pune problema, nu poți sa vorbești asa la adresa cuiva și sa spui ca iubești acea persoana.
Asa ca, cel mai probabil atat ii duce capul plus frica de a muri siguri ca nu ii mai ia nici dracu.
Am pățit și eu în trecut chestii de genul.
Logic ar trebui să ai o părere subiectivă despre amândoi. De unde mă cunoști? Nu era vorba despre mine aici?
Nici eu nu am o părere bună despre tine la felul în care jignești! Zici că fata aia este panarama? Dacă îți zic că este virgină? Mă crezi? Mai te plângi că ești singur și că atragi doar femei de proastă calitate? Asta datorită comportamentului tău de 2 bani! Schimba-l!
Părerile subiective nu ajută la nimic, iar omu' tău nu a cerut să fie judecat de niște necunoscuți.
Tu ai cerut, dar să îl jignim pe el, nu să vorbim deschis.
Mai bine te-ar preocupa ceea ce ai putea schimba la tine, ca să nu mai povestească băieții chestii nașpa despre tine.
Virginitatea nu e nici o scuză ori trofeu, mai ales la cei 13 ani ai tăi.
Învață să te comporți, că nu se învârte lumea în jurul tău. Doar pulili se vor învârti în jurul tău. Noaptea vei dormi mai singură decât mine.
Weekend plăcut!
Da! Așa este! Părerile subiective nu ajută la nimic, dar faptul că nu vrei să-ți dai cu părerea despre el înseamnă că sunteți prieteni și nu vrei să-i atingi onoarea. Nu-i omul meu! Este al alteia probabil cu același comportament ca al lui! Nu înțeleg de unde știi că a scăpat de mine? Ai vorbit cu el? Nu am cerut să-l jigniți pe el, ci doar o părere! Tu ar trebui să-ți schimbi comportamentul de tot râsul! Mai ai și pretenția să nu te iubească o oarecare!? Multă lume își dă cu părerea despre viața mea și viitorul meu, dar eu le spun asta: cel mai bun sex or*l îl face gura lumii! Baftă și seară frumoasă îți doresc!
Uită-te ce scrie aici despre cei care folosesc cuvântul panaramă! Dacă nu vezi o să revin cu un răspuns! :)
https://www.tpu.ro/......-i-am-zis/
Un bărbat deștept nu ar apleca urechea la ce spune el despre fata asta, ci și ar face o părere personală.
Nicoleta6 întreabă: