Cum sa te uitam?
Sa stii ca ar fi greu...Pe cine mai gasim noi sa faca haz de necaz si sa rada din orice? Cine ti-ar putea lua locul in vesnicele dialoguri cu BRO, cine ar mai umple TPU de smiley-uri?
Da, si mie imi era dor sa te mai ''urechesc'' putin.
Chiar de curand, m-am intalnit cu cineva de pe site si discutam ca parca nu te-am mai vazut de mult pe aici. Site-ul s-a schimbat, membrii la fel, iar noi, cei vechi, am ramas aceleasi frunze batute in vant.
Bine ai revenit. ( smiley-uri, smiley-uri, smiley-uri! )
Hello, hello! Eşti greu de uitat, sweety, te alinţi... Ce mai faci, ce-ţi face fetiţa, toate bune? Mulţi din cei pe care îi ştiai şi-au şters conturile, însă am mai rămas câţiva pe metereze, luptându-ne cu morile de vânt...
Stiu ca si tie ti-a fost dor de mine, dar mai mult de raspunsurile mele haioaseCrezi ca pe cineva drag, il poti uita asa de repede?Bine ai revenit draga noastra
Eu sincer am crezut ca ti-ai schimbat nick-ul. De asta am cautat pe un fost cont o intrebare la care ti-am dat fundita si am vazut ca tot adriana_sweey_angy
Bine ai revenit!
Ce tare.acum pot sa imi raspund mie insumi ) aa. nu, nu te'am uitat ). glumeam! nu am luat'o razna . @silvia m-am intors cu tot cu smiley-urile mele si m mult de discutat cu bro ...@flav ma bucur ca ti'a fost dor de mine. sper ca pe viitor sa nu ne mai certam. si inca ceva: te'ar deranja daca as indraznii sa iti cer id de mess? @aqualuna ideea era sa ma alinte careva suntem bine amandoua, si eu si fetita suntem ft bine. ma bucur ca te regasesc aici
Gincu întreabă: