Pai...imi dau seama cum te simti nici tu nu stii ce sa mai faci.acum nu te supara dar sunt de acord cu prietenele tale.lasa-l.gasesteti alt baiat nu de etnie turca sau de genu. un roman.acum daca afla mama ta cine stie ce ar putea sa creada. daca u i-ai zis ca nu o sa mai ai nicio treaba cu el si acum aude ca sunteti iarasi impreuna n-o sa mai aiba incredere in tine.ascultati mama.baieti mai sunt. poate si mai si ca el.nu stiu. u faci ce vrei dar ceea ce faci nu e bine.iti urez multa bafta si te-am pupat
pa-pa
Desparta-te. Mama ta e cea mai importanta, nu un baiat care maine, poimaine il vezi cu alata fata. Asculta-ti mama.Baietii nu merita.
Cu ce anume ti-a gresit? Daca baiatul te iubeste cu adevarat si puteti fii impreuna nu conteaza ce spune mama ta sau din ce familie provine doar tu si cu el contati. In viata fiecare isi cauta sa isi faca propria familie asa cum isi doreste fiecare. Deci singura decizie e a ta si a lui
Chiar daca nu provine dintr-o familie buna. da-i o sansa. Nu vine el la tine degeaba.Si poate vorbesti cu mama ta si ii explici.Baftaa
Fiecare aveti dreptate doar ca daca ma iubea cu adevarat nu ma lasa atunci cand a aflat mama mea, si sincer cat timp am fost despartita de el am auzit multe chestii de el ca e fericit ca petrece umbla cu multe fete, nu se termina lumea la el dar tin la el prea mult si cred ca am facut o greseala ca m-am pus inapoi cu el deoarece sunt cls 8 am un an greu si am vb cu mama despre baietii si a spus sa ajung la liceu si dupa baietii si alte chestii... oricum va multumesc pentru raspunsuri si mai astept alte sfaturi:*
RAY întreabă: