| AntoniaAndreea98 a întrebat:

Ma puteti ajuta cu un sfat, va rog? Ma pregatesc sa dau admiterea in august. Problema mea este ca una din profesoarele cu care ma pregatesc sa dau admiterea la partea teoretica, este cam suparata pe mine. Am avut o evolutie cu suisuri si coborasuri, mereu m-a subestimat si mi-a spus ca eu nu voi face fata in facultate, dar eu am facut tot ce pot ca sa nu ma las influentata. Acum o saptamna m-am dus la ea cu branula in mana, ma simteam mai rau, ceea ce s-a cunoscut si in rezultatele de atunci, iar dna era sceptica, spunandu-mi vedem vineri daca ne vedem, culmea, joi mi-au spus ai mei ca nu au bani sa ma trimita vineri, bineinteles ca am anuntat-o, ei de acolo a inceput spectacolul. Nu mi-a mai raspuns la mesaje, ceea ce in trecut nu se intampla sa treaca mai mult de 2 zile si sa nu raspunda. Apoi am fost la pregatirea cu celalata profesoara cu care ma pregatesc si mi-a transmis ca au vorbit si ca doamnei de teorie ii este teama ca nu fac fata in facultate, si ca sa insist cu mesajele, timp in care a strambat din nas cand a spus asta. Drept pentru care am insistat cu mesajele, intr-un final mi-a raspuns si a spus ca are programul deja facut si ca nu poate... ( in ziua in care era stabilita sedinta dintotdeauna), i-am propus alta zi, nu a raspuns, i-am spus ca pot veni sapt viitoare de 2 ori si ca parintii mi-au dat acordul. Nici pana acum nu mi-a mai raspuns. Nu am dormit azi-noapte! Sunt stresata, daca renunta profa de teorie la mine, sunt terminata! Ea este in comisia examenului si poate decide orice, am auzit ca nu trece cu vederea! Ce sfat imi dati? Va rog, sunt disperata! Sunt foarte stresata! Cei din jur imi spun ca sa ma linistesc, dar nu am cum! Mai sunt 2 luni pana la admitere! Va rog, sa ma ajutati cu un sfat! Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci ai pus o întrebare la care nu-ți poate răspunde nimeni. Ți-aș fi sugerat să schimbi profesoara. Altă soluție, evident, nu prea ai. big grin

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai sunt alți profesori pe materia aia?
Dai cumva la UNATC, sau despre ce comisie e vorba?

| AntoniaAndreea98 explică (pentru anonim_4396):

No doresc sa dau detalii despre ce facultate este. Ideea este ca profesorii decid, mai ales ca te cunosc, pot sa decida imediat, fara discutii. Am auzit asta, din surse sigure...

| WAYNEZ a răspuns:

Dar la ce facultate vrei să dai?