| Dkdjdjxj a întrebat:

Bună. M-am îndrăgostit de un băiat gen e etnie roma și gen e din baiasii ii știți voi, aia sunt periculosi? Gen fura sau sunt mincinoși sau înseala?

Răspuns Câştigător
| andreisergiu123456789 a răspuns:

Is mai cinstiti decat multi romani.

14 răspunsuri:
| Dkdjdjxj explică (pentru andreisergiu123456789):

Mulțumesc mult

| CostinAlamariu a răspuns:

Da is periculosi si tot ce ai zis

| andreisergiu123456789 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Daca mi ai vedea familia, duoa logica ta ai deduce ca sunt recalcitrant si antisocial. (ca majoritatea de la mine asa sunt).
Eu insa nu sunthappy.
Asadar de ce il judeci pe baiatul ala daca nu l cunosti? happy
Iti mai dau un exemplu, inainte in liceu, umblam numai cu baieti de cartier(ei fumau, beau si evidend incercam si eu).
Maxim 2 betii in liceu, mai mers la o gagica si ce crezi?
Am ramas la fel de cuminte.
Asadar daca vezi un baiat intr-un grup de golani te asigur, din experienta proprie, ca poate e doar un cuminte printre atatea specimene pline de hedonism.
Salut!

| CostinAlamariu a răspuns (pentru andreisergiu123456789):

Eu mă refeream strict la persoanele de etnie țigănească. Ce legătură are asta cu familia ta? Ești țigan?

Si eu cred ca iar ai devenit schizofrenic, da si eu ma refeream la asta, plus de asta raspunsul tau are si conotatie rasista.
Te sfatuiesc sa mai citesti odata ce zisai, eu cred ca vorbi destul de romaneste.

Ce ai zis tu se traduce cu "nu incerca nimic cu un tiganus ca toti sunt rai", iar explicatia mea e ca exista si exceptii, mai simplu de atat nu-ti traduc.

"Există și excepții"

Yeah, excepțiile nu fac decât să întărească regula happy

Deci te mai întreb odată, ești cumva țigan?

Esti prost.

Pentru ce ma faci prost mai exact? Pentru o simpla intrebare? Sau pentru simplul fapt ca exceptile intaresc regula?

Excepțile sunt abaterea de la regula. Ca exceptile sa intareasca regula nu mai trebuie sa se numrasca exceptii. Aici pur si simplu iti bati joc de logica.

Daca imi raspunzi la ultimul comentariu iei ban direct. happy

| andreisergiu123456789 a răspuns (pentru andreisergiu123456789):

Motivul?
Violare flagranta a logicii.

Exceptiile sunt o abatere de la regulă, corect. Cred că nu intelegi ce inseamna expresia "a intari" regula.

Hai sa-ti dau un exemplu. Daca eu spun că locuitorii româniei sunt etnici români probabil tu o sa-mi spui "exista si alte etnii in afara de români". Și tocmai aceasta exceptie intareste regula ca locuitorii României sunt etnic români. Din moment ce asta e o exceptie de la o regulă înseamna clar că există o regulă. Dacă n-ar exista excepție ar exista oare o regulă sau o generalitate? N-ar avea cum să existe. Exceptia prin definitia acestui termen desemneaza o abatare de la o regula sau generalitate.

Tu ai spus ca exista si exceptii cand vorbim de comportamentul persoanelor de etnie țigănescă. Asta ai spus tu cu cuvintele tale, că există și excepții. Bun, sunt total, 100% de acord cu tine și în acest caz. Dar întrebarea este: dacă acest comportament bun și civilizat este o excepție, atunci care este regula?

In primul rand imi cer scuze oentru limbaj.
In al doilea rand te rog sa fi explicit data viitoare.
In al treilea rand, pai regula la tigani e urmatoarea, transmisa din generatie in generatie:
Fiule, fuca suntem saraci deci trebuie sa si furam, nu e frumos dar trebuie ca atat ne duce mintea.
Majoritatea sunt asa.
Exista exceptii care nu intrunesc regula de mai sus si de aceea accept ca viitorul meu copil sa fie si cu un tigan atata timo cat e bun si simtit.
Eu la asta m-am referit.

Întrebări similare