Stii macar ce inseamnă somnambulă? Somnabulă inseamna sa vorbesti in somn sa te plimbi prin casa in timpul somnului si sa nu fi constient de nimic, dar faptul ca te culci pe o parte si te trezesi pe partea opusa nu inseamna ca esti somnambula ci ca ai un somn mai agitat
Da...Si mereu il am agitat? (In fiecare seara, de ani buni) poate asa imi place mie sa dorm, nu stiu..Eu câteodată mai vorbesc prin somn(cam rar) dar nu cred ca merg di prin casa
Da asa il ai tu somnul poate ai cojmaruri si nu ti le amintesti, incearca optisomn sau somncontrol sunt pastile de dormit care te vor face sa ai un somn linistit.
Nu am coșmaruri..Rar cand am un coșmar, de obicei nu visez nimic. Nu imi trebuie pastile de somn! Dor foarte bine, doar ca ma tresesc pe partea opusa fata de cea in care m-am culcat.
Eu ma culc in patul meu cu o fata, si ma trezesc in patul ei, cu alta fata :p
Mereu tremur de frica sa nu ma trezesc cu un baiat
Wtf ciudat
Nu te mai culca
De ce tremuri de frica sa nu te trezesti cu un baiat in pat? N-ai dormit iciodata cu un baiat in acelasi pat? Nu se intampa nimic. Doar daca este curios poti simti mana lui prin zona ta intima. Glumesc. Eu am dormit cu un baiat in acelasi sac de dormit si nici macar nu ne-am atins cu mana.
Eu dorm pe partea dreapta ( din comoditate si datorita faptului ca in partea aceea e usa
De obicei ma trezec pe spate asa ca poate sunt si eu somnambul
Serios?
Eu nici nu-mi aduc aminte pe ce parte am început să ma culc în seara aceea, iar tu îți și amintești pe ce parte te-ai culcat? Cum faci?
mereu ma culc pe partea stânga (în fiecare seara, ca așa imi este mai comod) și ma trezesc cu fața la geam(pe partea dreaptă, mereu)
Poți monta o cameră de filmat cu infraroșu din cele care monitorizează de obicei bebelușii, filmează cum dormi o noapte apoi vezi dacă dormi în pat sau te plimbi prin casă. Somnambulii nu au obiceiul să dărâme lucruri deoarece merg cu ochii deschiși dar ei de fapt dorm.
Nu am camera din asta. Oricum nu cred ca sunt somnambula, doar ma întorc pe partea opusa..Doar nu sunt somnambula in fiecare noapte de ani buni
Somnambulii nu știu asta până nu le spune cineva din casă, ei deși dorm se trezesc mereu obosiți iar cei care se mișcă prin pat au un motiv pentru asta e prea cald sau prea frig, eu de exemplu dacă se face frig în cameră o să mă învelesc fără să mă trezesc dar dacă e prea cald o să tot schimb poziția.
Nu mi-a spus nimeni ca merg prin somn(somnambul), de mult timp ma trezesc pe partea aia..si nu e cald, poate asa imi place mie
Mda..Nu cred ca e de la saltea.
AM dormit si pe alt pat, si tot asa ma trezesc...
Nu ai vreun motiv de îngrijorare, orice persoană se mișcă involuntar în timpul somnului și își schimbă poziția.
Bine
Eu ma trezesc asa de când mă știu, credeam ca sunt somnambula dar nu e nimic daramat prin casa cand ma trezesc
Si eu, câteodată cand sunt foarte obosită))
Bine
Mereu ma tresesc pe partea opusa..Cred ca asa imi place mie sa dorm
___Enzo întreabă: