| Side8 a întrebat:

Buna,
mi s-au rupt 2 dinti in fata care au fost imbracati si veau nervul scos acum 10 ani
am fost la dentist si mi-a zis ca trebuie scos nervul nervul si tratament
a scos acolo pe aca ce a scos nu stiu, ca nu ma dureau
am platit pana acum 1050 lei scos nervi si 2 tratamente cica sa omoare nervul
mai am de dat 500 lei pentru pivot si 700 imbracatul
deci 22500 ..doi dinti crying(
voi ce parerea aveti? Ati facut tratamente pe dinti rupti?

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Din pacate asa se intampla cand nu ai grija de dinti si nu mergi la control anual.Platesti odata mai mult, pana ti se usuca buzunarul, recuperand pe ceilalti ani cu proceduri mult mai complexe.Sa speram ca nu va fi nevoie de interventii ulterioare.Eu nu am patit inca nimic de acest fel insa mama mea s-a tot chinuit cu un dinte rupt cam in aceeasi masura.La aproximativ un an dupa procedura a si avut episoade de infectie in care i s-a umflat fata, afland ulterior ca putea fi fatal.Ai grija de tine, nu e de joaca.

| relian a răspuns:

Reformuleaza, ai scris o ciorba, doar tu intelegi ce ai vrut sa spui.

Apoi spui ca ai dat o mie si 50 lei sa scoti nervii, apoi 500 si 700 pivot si coroana, aia impreuna nu fac 22 de mii si 500 de lei, fac 2 mii si 250 lei ok?

Cred ca nu prea stii nici sa numeri, ori sa scrii o suma laughing

Daca intimplarea a fost acum 10 ani, te-ai gasit tocmai acum sa vii sa o spui pe aici?
Din ce ai descris asa pare, asa se intelege, acum 10 ani tiai rupt 2 dinti care au fost, atentie au fost deja imbracati, deci rezolvati.

Deci daca ai rezolvat acum 10 ani, acum care ar fi problema? Vrei sa stii daca pretul a fost mare, sau ce anume?

Asta acum 10 ani, nu stiu ce sa zic, daca a fost bine sau mult.Ce mai conteaza, odata ce lucrarea este deja facuta, ai dat banii, intrebarea nusi mai are rostu.

| Side8 explică (pentru relian):

Scrie clar ca aveau nervul scos acum 10 ani
am gresit un 2 e adevarat, am 62 de ani si nu ma descurc cu tehnologia pe telefon