Unde ar fi norocul ala...Si-ar schimba copiii vestimentatia. Fanilor, jos cu stupizii de pe mine.
pa, pa.
Dooooamne fereste! Daca se intampla asa ceva cred ca iti dai seama ca numai despre asta se vorbea la televizor, peste tot.De unde ai mai scos-o si pe asta?
Sigur ca nu.Mai demult se zvoneau niste barfe false, atata tot!
Uite aici: http://www.bestmusic.ro/......11754.html
Buna! cum sa moara? de unde ai scos-o pe asta? nu. te asigur ca nu a murit !
Dc? tiai dori?
nup nu a murit erau niste zvonuri cum ca ar fi murit intr-un accident de masina dar asta era prin 2008 deci nu a murit cu siguranta
Nu! un fan dussss a inventat prostia asta sa stii! iti dau un sfat:nu cred tot ce se scrie pe net, in ziare, la televizor pentru ca nu totdeauna este adevarat! si eu sunt un fan f. f. f. f mare de al ei si sunt la curent cu tot si iti spun ca NU a murit! iti dai seama ce faceam daca murea? cred ca acum eram in coma la spital...
Nu a murit se spune ca "a murit " ) oameni prosti... daca miley ar fi murit cum a mai jucat in hannah montana forever? sau cum face melodiile )) din mormant?
Nu, nu a murit stai calam; d se spune ca " a murit " oameni prsti daca ar fi murit cum nu ar mai face atatea melodii nu ar mai face deloc daca ar fi moarta :p si inca lucreaza la filmu' hannah montata forever am auzit ca o sa se lucreze la sezonu 4; p
GeOrGeNuSh întreabă: