| KanekiKen a întrebat:

Buna minna. am o intrebare pentru cei ce se pricep la vise : Ce inseamna cand visezi ca cineva pe care nu il cunosti(o fata in cazul meu) iti face niste taieturi pe maini cu un cutit?

Răspuns Câştigător
| AssaSinNKidD a răspuns:

Atunci de aia. Si eu am vazut acel film. Este intr-adevar foarte de groaza.Mai ales cu fata aia (spiritul ) ce intra in aia si cum ii face sa isi taie limba,, si sa se atace unul pe altul..Totul fiind legat de o carte. Mda. Iti va trece doar nu trebuie sa te mai gandesti la asta. Funda te rog? :*

4 răspunsuri:
| Garielu a răspuns:

NU sunt eu asa mare expert, dar cred ca tie frica de fata aia...Sau daca visezi de mai multe ori inseamba ca ai o problema nerezolvata cu acea persoana.

| AssaSinNKidD a răspuns:

Heii. Pai poate fi din cauza ca ai o teama, sau ca te-ai uitat la un film horror care te-a cam speriat. Sau iti e frica de o persoana si te tot gandesti la ea si iti este reprezentata prin vise. (teama). Nu inseamna altceva.

Sper ca te-am ajutat. Funda? :*

| KanekiKen explică (pentru AssaSinNKidD):

In seara aia m-am uitat la Cartea Mortii ( film horror ) laughing)))

| DavidTTwowTT a răspuns:

Visele sunt proiectia imaginara a realitatilor ce le-ai experimentat. Daca privim din partea asta stintiifica a lucrurilor este doar conceptia ta, persoana respectiva ti-a intrat in subconstient(deci inseamna ceva pentru tine smug) si faza cu taiatu` poate sa fie o intercalatie cu alte conceptii si ganduri ale tale. Din punct de vedere spiritual unele mi se par chiar o prostie (nu toate), pe langa asta nu pot sa-ti spun pentru ca nu stiu, deci. mult noroc, sper ca te-am ajutat. Si mai lasa filmele horror laughing.