Nu e treaba ta ce face de acum înainte. Viața lui nu mai este responsabilitatea ta. Taie toate contactele cu el.
Dacă se sinucide, e strict treaba lui, dar n-o s-o facă, crede-mă. Îi faci un bine enorm ignorându-l - poate așa îi cresc și lui niște testicule, zic.
E foarten dificila situatia ta, eu zic sa-l dai in primire la politie, acolo il vor duce la psiholog, psihiatru il vor urmari, oricum el poate face asta si ca sa te intimideze, eu totusi otez pentru politie, altfel sa nu faca ceva rau si sa il ai pe constiinta!
A fost si la psiholog, nu l-a ajutat cu nimic.Acum am primit un telefon de la mama lui si a zis ca de ieri sta numai in pat, se uita in tavan fix, nu mananca nimic si le-a spus parintilor lui ca asteapta sa moara. Ne termina pe toti, si pe mine, si pe parintii mei si pe ai lui. Nu stim ce sa facem.
O alta scolutie, ar fi sa te pui cu el, si pe parcurs sa il faci sa nu te mai doaresca,
Inceraca sa fii indiferenta, poate sunt doar niste capcane, vede caí merge, si ce zice poate poate pica!
Am fost si indiferenta, si am incercat sa fac tot ce s-a putut, dar sub nicio forma nu m-as intoarce la el.Nu vrea sa inteleaga ca e doar o despartire...nu am murit sau ceva de genul asta.La varsta lui ar trebui sa actioneze rational.As fi putut sa ii fiu prietena buna daca nu incerca timp de 6 luni sa imi faca viata un calvar, dar el singur m-a departat.