Daca te-ai duce la ginecolog si i-ai explica situatia, ti-ar da reteta pentru pastile care amana menstruatia. Totusi...nu sunt cea mai sigura solutie la varsta ta. Tot OB e mai indicat. Exista si in varianta mini, micut, discret, dar ai grija sa-l schimbi din 2 in 2 ore...mai ales in primele zile.
Din cate am auzit pe la prietenele mele... ele cand se duc la plaja si au menstruatie tot intra in apa [asta pentru ca foloseau un protejslip]...pentru ca in apa se opreste...si nu mai curge
Ia si cunmpara de la farmacie vitamina k si bea de 3 ori pe zi.Asta opreste sangerarea dar nu de tot.
Nu intra in apa. sau foloseste ob . dar cred ca esti prea mica pentru ob... incearca sa mai amani cu cateva zile vacanta
Ia vitamina K cu 2 zile inainte sa-ti vina, iar menstruatia o sa fie mai putin abundenta si foloseste OB mini. Bafta si concediu placut!
Cand esji pe ciclu nu trebuie sa intri in apa! m`ai ales in mare... o sa te alegi cu cv.nu stiu sa`ty explic bine pentru ca nu sunt doctora. dar sfatu meo este sa nu intri.concediu placut la mare:*:*:*:X:X:X>
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: