anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Pentru voi ce este haloweenul?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna Izahappy
e un obicei imprumutat, dar fara efect pentru mine, dar nu am nimic cu cei care tin la acest obicei si se distreaza.
O zi minunata sa aihappy

12 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Bună seara, aceleaşi idei am şi eu decât să plagiez îţi trimit link-ul :

http://ro.wikipedia.org/wiki/Halloween

O seară minunată!

| Andr3y007 a răspuns:

Pentru mine o sarbatoare nu foarte importanta

| positivity a răspuns:

O sărbătoare superficială, neoriginală/ copiată de la americani, în care toți puștii se costumează în diverse personaje (inclusiv şi eu; desigur, ador Halloween-ul).
Dar în plus, de Halloween toți suntem uniți + plini de "moarte", cu șotii în cap, planuri malefice şi amuzante.

| Xtadelo a răspuns:

Nimic important.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sarbatoare

| Anonima264 a răspuns (pentru caramela):

Multmesc de raspuns!

caramela
| caramela a răspuns (pentru Anonima264):

Cu multa placerehappy

| Anonima264 a răspuns (pentru Brâncuşi):

Vot!

| Brâncuşi a răspuns (pentru Anonima264):

Mulţumesc de apreciere, este irelevant ca unele persoane sa aibă o părere proastă despre mine, cum îţi par?

Cuplacere!
Mi se pare ca esti o persoana care chiar se implima mult pe TPU si care ajuta oamenii din dorinta tde a ajuta, nu din dorinta de a primii funde, asta apreciez foarte mult!

| Brâncuşi a răspuns (pentru Anonima264):

Cât timp îmi fac treaba pe TPU, mă simt bine, n-am nevoie de nimic, vreau doar să fac acele persoane abătute să fie sigure pe ele şi să-şi amintească de zilele frumoase, fiecare persoană are câte un necaz, supărare dar cu timpul trece se remediază, şi în legătură cu vorbele spuse de tine îţi mulţumesc din suflet nu par o persoană draguţă, inteligentă vreau doar să-mi arăt adevărata mea faţă, iar cu implicarea mea în TPU, pentru mine toţi useri mi se par egali nimeni nu-i mai bun decât celălalt, eu îi respect pe toţi.
O seară plăcută şi ai grijă de tine!

Multumesc,la fel!

Întrebări similare