anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

poate ma poate ajuta cineva.sunt la un pas de a nu mai avea casa si un loc unde sa stau.stie cineva in Bucuresti vreun loc sau vreo solutie prin care pot sta gratis undeva? nu-mi trebuie decat pentru cateva luni pana voi putea sa ma angajez undeva si sa si strang bani pentru a putea sta cu chirie undeva.nu prea cred ca voi putea sa ma angajez de pe strazi.mentionez ca an aproape 23 de ani si ca atmosfera de acasa este foarte bolnava..practic as pleca doar in acesr moment bucuroasa dar nu am decat 100 lei la mie si stiu ca o pot face in orice momentnu am decat o prietena dar care stiu igur ca nu ma poate primi..merge si in schimbul unui ajutor daca nu se poate gratis..ma poate ajuta cineva? multumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai mare grija in cine o sa ai incredere intr-o astfel de situatie. Sunt oameni pregatiti sa profite de pe urma suferintei tale si nu sunt putini. Fi foarte atenta in ce te bagi si sa nu te minti ca faci doar un compromis la care vei renunta cand te pui pe picioare. Sunt situatii in care intri usor dar din care nu mai poti iesi. Oamenii nu prea sunt ceea ce par si daca cineva iti intinde o mana de ajutor, nu inseamna ca e si bine intentionat.

Imi pare rau ca ai ajuns in situatia asta. Bafta in a gasi o portita de scapare.

1 răspuns:
| CosminC86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Subscriu. Ai mare grija in casa cui o sa pui piciorul. E foarte naspa situatia...