| Redhead6 a întrebat:

Poate sa imi dea cineva o parere despre ce subiecte sa discut cu iubitul meu fara sa il plictisesc ( ceva mai distractiv/ interesant) si eventual si niste activitati mai interesante? Mersi.

Răspuns Apreciat de Editori
| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Pentru început, ai putea să te informezi, să cauți pe internet subiectele lui preferate de discuție. Cele despre care ai auzit că vorbește cu prietenii lui, sau cele pe care le caută cel mai des pe internet. Ați putea viziona un film și să discutați pe tema lui, să vă gândiți cum ați fi vrut să se termine, cum ar fi fost ca voi să fiți personajele, etc. Ați putea cânta, sau de ce nu, să răspundeți la diferite întrebări de pe TPU, să citiți horoscopul sau alte chestii care v-ar amuza, să vizionați un standup comedy și să vedeți cine la ce râde, etc.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Întreabă-l pe el. Acele activități care sunt interesante pentru el.

| RAY a răspuns:

Eu va recomand sa vorbiti despre voi, sa va cunoasteti mai mult, sa cunoasteti mai multe, asa ai ce sa vorbesti cu un om, citesti o carte, vezi un documentar, majoritatea barfesc ca atat stiu, folosesti creierul ala

| Plato a răspuns:

- Trilogia metafizicii si filosofia relatiei fizic - spirit a lui Rene Descartes
- Puritatea ratiunii si conexiunea subconstient - psihe descrisa de Immanuel Kant
- Natura dualica a lumii privind discrepantele metafizice Platon - Nietzsche si efectele aferente asupra concretizarii motivului absolut.

Sunt sigur ca va fi foarte interesant sa discutati subiectele astea.

| Plato a răspuns (pentru RAY):

Exceptional, ne numim "iubiti" iar mai apoi incepem sa ne cunoastem laughing
Imi place.

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să știi ce îi place, să vorbiți despre voi, despre relația voastră.

| Raven a răspuns:

Din experiența mea (un soț+2 fii și toți prietenii lor), băieții sunt interesați de sporturi, jocuri, animeuri, cărți/ filme/seriale horror, SF sau action-adventures, cu supereroi, de exemplu. Problema e că dacă pe tine nu te interesează lucrurile astea în mod normal, ar fi total greșit să încerci să înveți despre ele de parcă ar fi un examen, o să-și dea seama că nu ești în realitate pasionată de așa ceva.
Și încă un sfat: dacă vă simțiți bine împreună, tăcerea n-ar trebui să fie un impediment, nici să vorbești continuu, ca o moară stricată, nu e indicat, riști să ajungi să-l exasperezi cu vorbăria ta.