| Bubu3579 a întrebat:

Poti schimba un profesor? Treaba sta in felul următor am un prof la mate care nu explica nimic, iar noi nu înțelegem din ce zice el. Profa' de anul trecut a plecat la alta scoala.Ne este greu cu el si daca pierdem de acum materia am pus-o.

Răspuns Câştigător
| snzpaul a răspuns:

Da, poți solicita schimbarea profesorului. Vorbește mai multe cu diriginta ta, trebuie să vorbească ea la rândul ei cu directorul, ulterior se formează o petiție care trebuie să fie semnată de părinții de la clasă, însă treaba stă mai greu dacă profesorul e titular.

7 răspunsuri:
| Bubu3579 explică (pentru snzpaul):

Nu este

| Bubu3579 explică:

Nu este titular

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru snzpaul):

Nici gând. Aiureli!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Poți să faci toate petițiile din lume, nimeni nu va schimba profesorul de la clasă. Singura soluție e să te transferi tu la o altă școală.
Și de unde știi tu că profesorul nu e titular? Poate că s-a titularizat anul acesta pe acel post! big grin Un lucru trebuie să-l știți, voi elevii. Toți profesorii au studii universitare, fie că sunt titulari, fie că sunt suplinitori! Dacă a observat dezinteres din partea voastră, atunci se comportă ca atare.

| Bubu3579 explică (pentru floresdemayo):

Dezinteres este, dar nici lui nu ii este aminte sa facă ceva cu noi
.Sta si nespune ca așa o clasa ca noi n-a mai văzut.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Bubu3579):

Omu' are dreptate.
P.S. Am impresia că nici profă de română nu mai aveți.

| Bubu3579 explică (pentru floresdemayo):

Am înțeles, profa.Vad ca îți place sa faci glume.Stai liniștită, ma descurc la romana.Nu îmi mai purta de grija. Mersi pentru nimic.