| Bizzle a întrebat:

Buna Prieteni! As vrea sa cer pareri despre mine, adica as vrea sa stiu cum ma descurc pe TPU din punctul vostru de vedere. Daca dau raspunsuri folositoare. Daca scriu aproximativ corect gramatical. Multumesc de Atentie!
Numai Bine!

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Îmi aminteşti de cineva...
- http://www.tpu.ro/......zia-luata/

- http://www.tpu.ro/......tivitatii/

Ce contează cine ce părere are despre tine? Ai de gând să te mulezi după fiecare?

http://youtu.be/9Xvn_Ku55cI

| Bizzle explică (pentru NOname):

Nu, doar voiam sa aflu parerea expertilor.
Numai bine!

NOname
| NOname a răspuns (pentru Bizzle):

Bine, dacă totuşi vrei o părere (nu că aş fi vreo expertă şi nu spun că trebuie să şi ţii cont de ea), am intrat acum pe profilul tău şi tot ce mi-a rămas în cap e "Hey" şi "Numai bine!".
Sincer?
Este enervant.

Nu înţeleg de ce unii preferă tiparele de orice fel. Eliberaţi-vă, folosiţi-vă imaginaţia, impulsurile de moment, creativitatea...nu îngropaţi spontaneitatea şi naturaleţea.
Este prostesc şi superficial să repeţi tuturor acelaşi lucru, la fiecare intervenţie. Dă postărilor tale gust de plastic, mecanic, ieftin, robotizat...

Acum...este decizia ta dacă te descătuşezi sau continui aşa. Important e să te simţi tu bine.

Ştiu că ai fi preferat laude, dar sorry, asta e tot ce mi-a venit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e asa de important ce cred altii despre tine pe un site.
In plus, puteai sa spui de la inceput ca vrei numai parerea expertilor.
Acum daca tot am intrat, ti-o zic si pe a mea.
Ai greseli gramaticale foarte mari.
E cam aiurea asta, pentru ca am vazut ca totusi incerci sa dai raspunsuri folositoare. Nu cred ca-i asa de greu sa inveti unde se pune o cratima.
Bafta!

| QueenOfSpades a răspuns:

Renunţă la urările ăstea de bine, că sunt greţoase. În rest, n-am de gând să stau să-ţi analizez răspunsurile. Oricum, ţie n-ar trebui să-ţi pese de ceva atât de nesemnificativ.

| darrio2007 a răspuns:

Mda.Am observat si eu ca repeti intr-una Hey. Duci lipsa de imaginatie.Pe o scara de la 1 la 5.Gramatica 1,5, Spontaneitate 2, 5, Raspunsuri utile 3, 5(cu indulgenta).Per total media este cam slabuta.Citeste,analizeaza si(daca vrei)corecteaza.Atat am avut de scris.Bafta in continuare.

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut.
Nu mai pune botu la ce zic altii,doar nu esti dependent de parerea altora despre tine.
Faptul ca zici "hey" si "numai bine" nu e ceva de rau, e doar o forma de salut.
Probabil cei care te-au criticat pentru asta, in viata reala procedeza la fel.
Poarta o conversatie fara a saluta persoana respectiva.
Nu stau acum sa ma uit la profilulu tau, oare daca te-as critica ai renunta la cont?!
Banuiesc ca nu.
Daca tie iti face placere sa-i ajuti pe altii, procedeza la fel si pe viitor.
O mica schimbare ar fi sa nu iti mai pese de ce cred altii si ar fi ok.
Succes!

NOname
| NOname a răspuns (pentru ROB3RT89):

Bună, ROB. Nu ai înţeles tocmai bine.
Problema nu este salutul, ci salutul identic pentru toată lumea, la fiecare postare...

Am mai văzut pe cineva care îi pupă pe toţi la sfârşitul fiecărui răspuns, de la bătăuşi până la pedofili.
Este fireasc să ni se pară superficial şi penibil, nu ai de ce să te revolţi.

Şi, ROB3RT89, nu era cazul să te simţi. Tu le mai jonglezi, mai vii cu ceva nou, nu ţi-ai pus o ambiţie prostească de a-ţi începe şi termina fiecare postare în exact acelaşi mod şi nici nu saluţi şi-ţi iei rămas bun la fiecare replică dintr-o conversaţie, ceea ce iar este lipsit de sens şi pueril.

Însă cert este că părerile sunt păreri şi fiecare este liber să răspundă cum poate şi cum îi vine. Părerile s-au expus aici doar pentru că ni s-au cerut, dar nu e musai să se ţină cont de ele. În orice caz, au dorit să fie constructive şi m-aş bucura dacă l-ar ajuta pe Rye (şi nu numai).

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau.
Dar ce te incurca sau descurca pe tine parerea,, expertilor,,?

Ai ceva de spus, spune! vrei sa te bagi in polemica? te bagi. Cat crezi ca conteaza forma?
Sau chiar continutul? Ca doar nimeni nu asteapta sa fii tu zeul TPU-ului
( fie vorba intre noi : site pe care gasim :ceva pedofili, trolli, ceva copii fugiti de acasa, ceva pitzi ) care n-o sa-si ia bacul in veci ) Dar, sunt multi care au probleme reale, si acolo poti ajuta DACA : stii, vrei si poti. imaginea ta, nu ajuta pe nimeni, ci doar bunul tau simt, si daca vrei sa imparti din ce stii tu.
Te-am tzucat. mie personal, imi place de tine.

| ROB3RT89 a răspuns (pentru NOname):

Buna NOname.
Ce onoare, mi se adreseaza fata fara nume,sunt foarte entuziasmat.
Inainte de toate,gandeste-te ca suntem diferiti si actionam diferit.
Acum ce facem,ne criticam unul pe altu ca avem opinii diferite?!
Cred ca asta e ceva pueril din partea ta,nu din partea lui.
Nu au relevanta cuvintele de la inceputul si de la sfarsitul unui raspuns,conteaza ce scrie intre ele si cat de mult ajuta persoana care a postat intrebarea.
Un exemplu concret ar fi utilizatorul Legiuitoarea,pune pret pe calitate nu pe cantitate,scurt si la obiect.
Vad ca ati gasit un motiv de a critica si a judeca,dar de utilizatorii care cersesc like-uri,posteza teme,au cont pentru a se distra pe seama altora nu ziceti nimic...
De ce i-ar trebui asa multa imaginatie? E producator de filme sau are ca tema o cmpunere care necesita asta? Experienta de viata sau socoala vieti(cum vrei tu sa-i spui)unde mai sunt?
Nici cuvantul "superficial" nu sunt sigur ca l-ai inteles prea bine.
Acum sa vorbim despre mine putin.
Cu ce m-am simtit eu? Crezi ca ma intereseza parerea cuiva? Daca eu vreau sa ma exprim intr-un anume fel si sa fac ceva anume,conteza sa-mi faca mie placere, nu ce cred altii care fac unele afirmatii care nu prea le inteleg bine si le sustin cu fel si fel de argumente puerile si irelevante.
Pedofili aici pe site? Cu facebuck si alte site-uri de socilizare cum ramane?
Cred ca ajungi cu imaginatia ta prea departe, sa nu mai zic ca ai un spirit al observari foarte bine dezvolat daca stii cine e pedofil, bataus etc.
Nu stiu care dintre noi doi e mai revoltat din moment ce te-ai simtit stanjenita.
Eu am spus doar ce am avut de zis.
Daca zici ca vin cu ceva nou, ma pui pe ganduri.
Nu stiam ca ma cunsoti asa bine.
O seara placuta!

NOname
| NOname a răspuns (pentru ROB3RT89):

Scuză, te-am supraestimat.

| ROB3RT89 a răspuns (pentru NOname):

Could be worse!