Cauta pe google, si vreau sa spun ca esti cea mai bravo prietena pe care o am!
Buna,
Uite daca vrei sa ajuti pe cineva fi tu in continuare si zambeste pozitiv. TPU este un site destul de bun unde poti sa dai sfaturi si sa ajuti lumea, dar totodata iti poti face un blog. Ai inceput totodata sa empatizezi la un alt nivel, dar totodata este bine sa si aprofundezi un pic ca sa poti sa-ti faci o introsfectie mai buna si ceea ce faci sa nu te afecteze pe plan afectiv.
Nu ai cum sa rezolvi problemele celor din jur doar poti sa le transmiti acel ceva special care ii ajuta sa adopte o atitudine mai pozitiva si asta e minunat.Cuvintele nu au cum sa rezolve probleme, cuvintele invaluite in bunatate, sinceritate, speranta prin aripi si ajung acolo unde trebuie.Incearca sa nu te prea adancesti in problemele celor din jur pentru ca poti sa te umpli karmic de problemele lor nerezolvate.Ai grija...ma bucur ca mai exista persoane asa ca tine.Numai bine.
Nu am scris intrebarea pentru a primi raspunsuri de genu: nu te aprofunda in problemele oamenilor, dar vreau sa aflu adrese de siteuri!
Stiu ca te deranjeaza ce am scris dar eu doar am zis ceea ce am simtit.scuze ca m-am bagat asa.Numai bine.