anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Pun o întrebare pentru fete...Deci am probleme cu perioada.Am un an și o lună de când mi-a venit perioada dar nu e ceva normal, e cu gheacuri am înțeles că la început apare și se elimina.Dar sa ține un an și o lună și tot îmi apare foarte rar îmi apare sânge curat.Ar trebui să mă îngrijorez? Durerile nu sunt puternice încet încet le simt dar nu e că perioada normală

4 răspunsuri:
| angelsforever a răspuns:

Daca iti curge sange curat probabil ca doar ti se rupe himenul. Dar tot ar trebui sa discuti cu mama, sora mai mare sau alta femeie pe care o cunosti si sa mergi la un ginecolog.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ce varsta ai? Poti sa-i spui pe numele medical, normal, adica menstruatie.In general cheagurile nu sunt semn de ingrijorare, insa depinde....De citit:

https://www.catena.ro/......si-remedii

Apoi, cand iti apare acel sange? Este o sangerare intre menstruatii? Ce cantitate? Umpli un absorbant sau mai multe? Sau este doar sub forma de cateva pete mici? Intelept este sa mergi la medic, ca sa afli daca nu exista riscul unei afectiuni de sanatate, mai ales ca ai si dureri.

| dullcat a răspuns (pentru angelsforever):

Cum adica i se rupe himenul? Crezi ca asta se intampla timp de un an zilnic sau cum? Cat se poate de eronat...

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-as recomanda sa mergi cu mama ta la ginecolog, pentru ca nu este normal ca cilcul menstrual sa vina rar si atunci cand vine sa aiba cheaguri, mai ales ca esti fetita la care abia a debutat ciclu menstrual.