Rapha si Sore au recunoscut intr-un interviu recent ca si in realitate sunt impreuna
Sore si Raphael sunt impreuna in ciuda diferentei de varsta, iar Dorian si Alina, too, impreuna.
S-a auzit un zvon cum ca alina ar fi fost cu rapha. Da' e fals!
Bafta!
Da draga stiu despre viata lor; credeai ca tu esti singura interesata de ei?
Si tu il spui, nu? "Joc Imvu" "Am 1 milion" si multe altele de care tu ai mintit
Eu mai mint din cand in cand. Da' nu zilnic. Si da, eu vorbesc si hai ca am treaba. Pa
Doamne...ce copila ...cica joc Imvu..Doamne,sau la ce te referi cand spui "Am un milion"? N-are sens Si nu minti din cand in cand, minti mereu! Mai vb de mine. Fetito uita-te in oglinda, apoi vorbesti de altu`.Si nu ma intereseaza ca ai tu treaba.Asa ca pa
Eu nu mint mereu Si tu ai zis ca joci imvu. Uita-te la tine. Si atunci cand eram afara ai zis " Stai ma, ca am 1 milion ai mei " asa ca taci! Tu ai zis, "JOC IMVU!" Si eu te-am intrebat intr-o zi, cum te cheama? si tu ai zis " Nu joc!" Asa ca tu minti mereu! si cu alte chestii
Pai da...TU ESTI OARBA?! Tocmai acum ai zis:Tu ai zis, "JOC IMVU!" Si eu te-am intrebat intr-o zi, cum te cheama? si tu ai zis " Nu joc!"
Ce face omul face si maimuta Si draga, parca aveai treaba, sau ai mintit?
Si nu vreau sa tac ca nu-mi spui tu mie ce sa fac! ai inteles?
adyyo întreabă: