Da imaginile cu el alaturi de mesajele cu amenintari la politie, sunt multi dementi pe Facebook nu ii lua in seama pe toti care iti scriu, nu vine el sa caute nici o masina.
Cel mai probabil te-a confundat, dar da, poti merge cu mesajele la politie, mai ales daca ti este foarte frica, cine stie. Daca nu-i mai vezi pozele de la profil s-ar putea sa fie mai greu de identificat
Politia nu se va baga pe nebuni care se amuza pe seama altora.
Tu trebuie sa-l blochezi pe ala si ai rezolvat problema, ca oricum nu are adresa ta, nu stie cine esti si nici habar ce faci.
Cu siguranta este vreo asa zisa prietena, care te cunoaste, si-a facut cont fals ca sa rada de tine.
De ce nu limitezi accesul sa nu mai fi vazut si cautata de toti ciudatii ori nebunii, punandu-ti contul pe "privat"?
La asta m-am gândit și eu ca ar putea fi altcineva în spatele acelui cont fals ca să facă mișto de mine și să îmi inspire o stare de panică. Dar pe de altă parte, au fost și oameni bolnavi psihic care au hărțuit persoane nevinovate în locul celor vinovate. Au luat bătaie, tot așa dintr-o "confuzie". Din ce am înțeles, dacă merg la poliție cu dovezile și poza, ei au un modul de căutare pe baza ip-ului. Încerc să nu mă gândesc prea mult la asta dar tot nu îmi revin. Am vrut să merg câteva zile la munte cu o prietenă și a trebuit să amân ca nu am starea necesară să conduc. Cum îmi las eu mașina în parcare la supermarket, și persoana respectivă să fie din oraș, pot oricând să o găsesc avariată. Mai ales ca a făcut și referire la acest aspect. Cat despre confidențialitatea contului, nu am avut niciodată probleme de genul, din 2010 de când am contul. Sunt o persoană care își vedea de treaba ei și nu îi plac problemele. Dar se pare ca oricât aș încerca eu să fiu ok, mai sunt și persoane de genul care nu au loc de mine. Nu aș merge pe premiza ca nu are adresa mea. În ziua de azi se poate afla orice.
Trebuie sa mergi la politie cu mesajele, chiar daca nu iti vor fi de mare ajutor acum - e foarte posibil sa fie un cont fals. Pe viitor daca vei gasi masina zgariata sau altceva de genul acesta te vor intreba, de ce n-ai depus plangere cand ai fost amenintata?
Ai dreptate. O sa scot la imprimanta mesajele și poza și voi merge la secție. Și chiar de ar fi un cont fals, politia l-ar putea cauta și găsi cu toate ca ar fi fals? Ca poate persoana din fotografie sa nu fie cea vinovata. Ma mai gândeam la o alta varianta sa ii trimita cienva cerere de prietenie dar sa fie din același oraș ca si el. Asa din Buzău, și-ar da seama ca vine din partea mea. Dar în Tulcea nu am pe nimeni. Ma interesa mai multe dovezi și poze cu persoana respectiva. Dacă merg cu o poză o sa zică și politia ca e ceva fals si ca să nu isi bata capul, îl clasează cine știe când o sa îl rezolve. Asta ma cam tine pe loc
Cine stie, poate o fi si un idiot care nu s-a gandit sa-si faca cont fals si atunci va fi luat ca din oala. E bine sa ai dovada ca ai mers la Politie si ai depus o plangere, daca vor face sau nu ceva cu ea nici nu mai conteaza.
Altu da ce activa esti, sari de la unu la altul, spui ca esti ala din filmul Jumper
Cu citi ai iesit doar la o intalnire, nici tu nu le mai stii numarul, zic si eu, asa ca nu-i de mirare sa fie unul din aia ce leai dat tu papaucii din diverse motive, iar acu vor sa rada de tine.
Stai linistita ca nu te bate nimeni nevinovata dar de bautut sigur nu scapi nebatuta de careva
Uite ca ai spus si de unde esti tu Buzau.Am avut un coleg din Buzau, baiat bun, nu stiam ca sunt si fete bune pe acolo
Nu te duce la politie ca nu te ia nimeni in sama acolo.Pe Facebook fiecvare poate sa spuna ce doreste, atita timp cit nu se atinge nimeni de tine, ce sa faca politia?
La cate chestii genul asta se intampla pe Facebook si mai stiu eu unde, nu ar mai ajunge politia sa cerceteze cazu tau decat cine stie peste citi ani
Esti funny cu chestia aia ca nu tia mai trebuit nimic ai luat autobuzul stai linistita ca nu patesti nimic.
Chestia e ca si tie iti place, pentru ca ai stat cu ala la povesti, asta ce inseamna? Daca nu tiar fi placut, nu mai ascultai ce rahat spune ala, l-ai fi blocat dupa primele cuvinte naspa.
Tu stii mai bine ce faci pe acolo.La Buzau nu-s vulcanii aia noroiosi, parca la voi era si statiunea aia undeva in afara orasului ceva sus pe ceva dealuri, statiune de cercetare, asa zic ca pe acolo, sau ma insel eu?
Stiu ca am fost la statiunea aia, dar la vulcanii aia nu am mai ajuns.Dar nu-i timpul pierdut, cine stie poate ajung cand mai dau prin RO