Astea sunt basme, iluzii. Ce să faci, ai băgat un borcan în pământ, mare lucru. Soarele o să răsară și mâine, lumea o să se mai certe, metale, plastice și toate materialele există și vor exista peste tot mereu și tot așa.
Nu mai crede toate prostiile astea. Dacă erau adevărate, făcea cineva o vrajă să oprească toate războaiele, ori să le câștige pe toate.
Cred că ție ți-ar trebui și un psiholog.
Dă-i un pumn in gura și aia e, indiferent ce se întâmplă după măcar te-ai răcorit
Nu am făcut nimic "malefic" doar am vrut să înceteze să ne mai facă rău. Atât!
Mai femeie, in topic ai spus singura ca AI FACUT prostii, malefice, uite aici, scris de manuta ta:
"... Mi-a spus ce trebuie să fac și am făcut. Era o vrajă care necesită poză persoanei respective și după să o adaug într-un borcan plin ori cu pământ de cimitir ori cu piper. Am ales piper. Am legat acea poză cum mi-a spus acel om și am îngropat borcanul undeva pe un câmp."
ce vreau eu sa-ti spun este ca tot ce faci rau oamenilor, in special vraji si porcarii malefice, totul se intoarce impotriva ta, cand iti va fi lumea mai draga. Asta ca sa stii cand vei avea necazuri de unde ti se trage.
De ce nu te duci la Politie sa faci reclamatie impotriva persoanei aleia, daca te hartuieste sau iti face probleme si alegi sa umbli cu spurcaciuni si magie neagra?
Și ce aș putea spune la poliție? " vecina îmi face probleme prin vrăji"? Nici nu mă vor lua în seamă. Dar am auzit când mi-a zis când am avut o dispută ca o să ne "aranjeze" ea. Este și de etnie rroma. Am luat și în considerare să fac o plângere dar ei nu vor lua în seamă "chestiile " acestea. Și chiar și așa, tot nu o să înceteze. O plângere, din contra, o să provoace și mai mult. Nu avem cu cine ne înțelege. Asta durează de ani de zile. Dorește să ne mutăm ca sa scape de noi.
Pai spune Politiei ce rau ti-a facut vecina, ce dovezi ai impotriva ei, ca noi nu avem de unde sa stim.
Soro dar citi ani ai? Vai de noi, pai la anii tai tu crezi in zine si povesti cu baba cloanta? Pfff auzi cu ce rahaturi umbli, te minunezi ce mai auzi ca fac oamenii.
Si pe cimp cum de te-ai dus, cimpurile is alea oamenilor, unde anume ai ingroipat acel borcan, ca de tear fi vazut proprietarul cine stie ce sar mai fi intimplat.
Ce ar fi trebuie sa faci? Sa mergi la politie daca vecinii astia ce spui se da la tine, ori sa intre la tine in casa, din ce spui ca ai gasit prin casa, cam asta arata, ca cineva a intrat la tine.
Problema este cum a putut intra la tine? Inseamna ca esti tu paranoica, doar ti se pare, altfel nu vad, asa cum a intrat in casa, ar putea sa intre oricind si sa-ti dea cu aghiasma si cu tamie, naftalina cine stie ce vraji sa-ti faca, ori ce barbat sa aduca peste tine, ca tot cauti tu barbat, te adorme si iti face felu, asa ca ai grija, schimba cheia, schimba incuietoarea la usa, ca nu-i de gluma