| Partenie_Sabina_1995 a întrebat:

Scuzati de categorie.Cine joaca Wolf Quest? Va rog mult de tot sa imi aratati cum fac partea in Ametyst mountains.Este ceva de teritoriile mov ale lupilor am 100 de intrebari despre ele cum ar fi:1 ca sa am partener trebuie sa merg in fiecare? 2.trebuie sa bat un lup din fiecare teritoriu 3.trebuie sa fie neaparat femele(eu sunt femela) 4.trebuie sa iau teritoriile intr-o ordine? Daca da in care? 5. dupa ce bat lupii unde imi caut partenerul? 6. daca nu bat lupii din teritorii nu pot sa-mi gasesc partener? 7.de ce in locatia aia betta nu mai stiu cum aia de suus nu gasesc niciodata lupi? Mai am dar alea le vorbim altadata da? Deci va rooooog frumos sa-mi raspundeti! DAU FUNDA CELLUI CARE RASPUNDE LA INREBARI!

Răspuns Câştigător
| Lykan a răspuns:

Teritorile mov sunt cele in care poti gassi animale de vanat nu trebuie sa le iei intro anumita ordine daca tu esti femela vei avea partener mascul nu trebuie neaparat sa bati toti lupii du-te intro zona cu lupi parca era cu galben si apasa pe v si iate dupa compas de obicei partenerul se afla in teritoriul din stanga sus

2 răspunsuri:
| Partenie_Sabina_1995 explică (pentru Lykan):

Multumesc! Acum am reusit! Esti castigatorul! A, in multyplayer poti avea partener?

| Lykan a răspuns (pentru Partenie_Sabina_1995):

Din cate stiu eu nu