| Mindfulness a întrebat:

Buna seara
Acum o săptămână eram foarte nervos și am mers la casa cu punga cu ceapa pe care de fiecare data o cântăresc și îi pun eticheta,femeia in vârstă ( casiera ) nu a văzut că am cântărit și eu m-am luat puțin de ea,am pus-o puțin la punct,i-am atras atenția și ea m-a barfit la toți oamenii din zona! Mie îmi pare rău ce am făcut dar o colega mă tot lua la mișto acum un an mă întreba mereu daca am cântărit punga și se vedea clar că am cântărit și avea eticheta și acum o săptămână femeia aceea o făcut probabil fara sa vrea la fel și eu m-am enervat pe ea,că pe aia am lăsat-o în pace! Acum multi din zona mă urăsc și ma cred unii prost!
Azi am făcut cumpărături și ea și în paznic m-au atacat,adică făcea aluzii la mine și erau de față cu mine,făceau presupuneri și acuzații că nu muncesc dar am atâția bani și că comenteaz mereu și paznicul nu știu ce zicea,ei cred că sunt vreun infractor sau am pensie de am bani fara sa lucrez! Și nu doar ei multi din zona,dar eu sunt sarac lipit! Și nici nu pot sa lucrez că am agorafobie o anxietate foarte severa, aproape nu poți să ieși din casă deloc cu anxietatea asta! Multi mă judecă și mă bârfesc și denigrează,nu știu ce au unii cu mine! Dar oameni mai răi ca românii, dușmănoși și invidioși, bârfitori eu in viața mea nu am văzut! Eu de aia tot îmi pierd cont după cont din cauze rasiale că lumea ma tot ataca și îmi dau cu hate și eu că sa nu mă răzbun sa fac vreo prostie să intru la pârnaie imi vărs frustrările aici și îmi spun punctul de vedere aici! Eu de fapt nu sunt rasist nu am nimic nici cu românii nici cu țiganii, ei au cu mine! Romanii in general că sunteti comuniști, fasciști! De asta nu mai pot unii că eu nu lucrez! Dau cu hate toată ziua și fac aluzii de fata cu mine, cum a făcut acea femeie și paznicul ăla de rahat! Ce trebuia să le spun când au făcut aluzie la mine? De mine au zis 100% că zicea ceva înjurătură și slănină lui și eu chiar cu slănină am intrat în magazin,mereu cumpăr slănină și zicea și de bani si de munca și că comentez mereu! Ar trebui sa ii cer scuze acelei femei? Am văzut că era frustrata că nu muncesc dar am atâția bani! Și mai comentau ei de mine de când au văzut că am intrat în magazin! Ce as putea sa le spun la rahații ăștia cu ochi care fac aluzii de fata cu mine,atac la adresa subtil? La poliție daca merg unde se încadrează aceasta fapta? Chestia e că eu sunt singur și ei sunt multi și uniți și poliția tot pe ei o sa ii creadă și eu o sa pic vinovat că așa e in Romania,cine are pile și e cunoscut de lume e îndreptățit de toți cine e singuratic,fără cunoștințe e marginalizat, stigmatizat! Și cică asta e un popor creștin!
Nu zic că nu am greșit nici eu,eu am probleme,știu nu se justifică,nu am făcut intenționat să o supăr pe femeia aia și eu trec prin clipe dramatice din cauza singurătății!
Ar trebui sa îmi cer scuze acele femei? După ce m-au atacat azi făcând aluzie sau sa ii spun ceva paznicului? Avea dreptul să mă bârfească la oamenii din zona?
Îmi e teama sa mă infurii că mă știu la nervi!
Ce sa fac? Ce sa le spun când mai fac aluzii? Că nu o să recunoască că de mine ziceau daca ii întreb dacă au ceva cu mine,o să zică că de alții zicea! ce sa fac? Că eu tot singur umblu nu am martori daca degenerează totul, sunt singur împotriva tuturor! Toată viața am fost așa, nu am avut pe nimeni!

1 răspuns:
| Mindfulness explică:

Fiți obiectivi că nu mă voi supăra!
La un alt magazin niste femei vanzatoare se comportau urat și nu m-am răzbunat, ăștia s-au răzbunat pe mine că i-am atras atenția unei babe sa fie mai atentă.