| radu9991 a întrebat:

Buna seara, am si eu o intrebare, de ce toate fetele ma evita daca ma imbrac bine, chiar asa de gelose pot fi sau sunt doar eu cel care crede asta?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Baitel, ia de invata termenii, ca " Gelos" inseamna ca te iubesc si te vor numai pentru ele, ori tu faci confuzie cand nu cunsoti termeni cu "invidios".

In orice caz, fetele se pare ca nu te gelozesc si nici invidiaza odata ce fug de tine.
Doar baietii te pot gelozii si invidia... dar nici aia nu se ingramadesc sa-ti fie prieteni, deci este doar imgainatia ta!

15 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Asta iti imaginezi tu, nu te evita nimeni pentru ca esti imbracat bine, sau depinde ce intelegi tu prin imbracat bine.

| iulia0514 a răspuns:

Îmi aduci aminte de Jony bravo laughing Crezi ca fetele sunt "jeloase"? Presupun ca ai vrut sa zici geloase, nu vad motivul sa fie "jeloase" pe hainele tale numai dacă nu cumva porți fuste și pantofii cu toclaughing

| radu9991 explică:

Ei bine uite ca mai exista si fete geloase pe oamenii bine imbracatii, spre exemplu o fata de origine romano-greaca, ce o cheama lydia, chiar mi-a spus ca sunt sarac si de fapt eram imbracat cu haine de fite, o alta fata care are doi cateii ce locuieste la mine in bloc la etajul 6, la fel ma evita cand ma vede imbracat bine, eu nu cred ca sunt doar eu de vina. Ce inseamna ca ma evita, nu ma salut ca vecin, fuge mai departe cu cateii cand ma vede, si tine capul aplecat cand vorbeste la telefon. Cealata de origine romano-greaca, ca ma vede ca trec pe langa ea fuge cu cainele si ma evita. Deci care este explicatia?

| radu9991 explică (pentru iulia0514):

As vrea eu sa fiu vreun Johny Bravo, dar nu am fata lui si sarmul lui.

| radu9991 explică (pentru Dismally):

Nu imi imaginez eu, chiar ma evita fug mai departe de mine, sunt ingrijit, parfumat, nu am probleme din astea, deci nu cred ca este din vina asta.

| iulia0514 a răspuns (pentru radu9991):

Te-ai gândit ca poate le speri prin comportamentul tău? Adică poate ești prea încrezut

| radu9991 explică (pentru iulia0514):

Nu sunt chiar asa de increzut, ele sunt mai prost imbracate si cred de asta nu vor sa se bage in seama,

Vezi exact ce am spus! Te simți superior

Ce înțelegi tu prin haine de fițe?

| SilentRain a răspuns:

Da baie faci? laughing)
Degeaba te îmbraci bine daca miroși a dihor călcat pe autostrada in Iulie

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Ce ie frate ce ai pățit? -_- cine te invidieză laughing))))

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

"asa de jelose pot fii?"
Cu ortografia nu stai bine. happy

Dacă ești curat, educat, ai un caracter frumos si nu ai probleme de natură psihică/ fizică, de ce te-ar evita?
Doar un nesăbuit ar fi convins că haina e cea care dă valoare unui om.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu din cauza hainelor fug femeile de tine.

| Mosotti a răspuns (pentru radu9991):

Daca te evita, te evita ca nu te plac fetele alea, nu ca te imbraci bine sau nu, cam asta e explicatia, ca daca te-ar place, te-ar place si sarac, si imbracat bine, si neimbracat bine, si cum o fi.
Probabil le e frica sa nu incerci sa le agati, adica considera ca de aia te imbraci bine ca sa incerci sa le agati, si ca sa pastreze distanta, asa se poarta.

Sau alta varianta sa-ti stie situatia materiala si sa te creada fitos, parvenit, si sa zicem ca nu le plac oamenii astia ca au caracter cam nasol.
Ptr ca un om destept si cu caracter se imbraca okey decent si stie ca, conteaza cum te porti, ce ai in cap si cum arati fizic. Nu pune haine de fite pe el ca sa atraga asa, pentru ca altceva nu are de oferit.

Dar prima varianta este cea mai ok zic eu.

| MarianWLF a răspuns:

De unde ai tras concluzia ca fetele sunt geloase pe hainele tale? Ele sunt geloase pe alte fete daca ar fi cazul, nicidecum pe hainele unui barbat, dimpotriva, sunt de parere ca apreciaza un look ingrijit si curat, te-ai gandit sa privesti si din alta perspectiva, nu doar a hainelor? Atitudinea, manierele, esti o persoana faina, deschisa, sau un morocanos care inteapa din departare cu privirea? Priveste din mai multe puncte de vedere.