| Marianaandrei a întrebat:

Buna seara. Am și eu o problemă de ieri seara. După ce-mi fac baie și mă așez în pat, mă ciupește ceva dar nu vad ce este. Eu dorm cu băiețelul meu de 9anisori, dar pe el nu-l ciupește nimic. Simt că o iau razna. Am schimbat lenjeria in seara asta și tot mă ciupește. M-am uitat cu lumina de la tel dar nu vad nimic în pat.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate ai schimba gelul de dus / sapunul si ai o mica alergie.

| Hyperion7 a răspuns:

Posibil o alergie ori o reacție adversă de la o mușcătura de insecta.
https://www.medicover.ro/......,814,n,285

| Marianaandrei explică (pentru suntserios):

Nu am schimbat gelul... Nu știu ce poate fi. Acum schimb iar lenjeria sa vad daca se întâmplă iar să mă ciupească. Ciupiturile sunt mici și dacă mă scarpin se întind că o exema. Pată roșie și multe bubițe mici.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună, unde te ciupeste? Poate esti alergică la ceva mergi la un medic alergolog sa te consulte, te ciupeste si iti apar bube sau ai prurit mincarime adica.

| Marianaandrei explică (pentru CristiDinBucuresti):

Buna. mă ciupește simt ciupitură și mâncărime. După ce mă scarpin se întinde că o exema.

| StoicAnalysis a răspuns:

Verifica patul sa vezi daca ai plosnite. Scoate salteaua si uita-te atenta la marginile ei, la cusaturi, in colturile patului, etc. S-ar putea sa ai plosnite.

| AdeLeu a răspuns:

Pleosnite

| Marianaandrei explică (pentru StoicAnalysis):

Dar de ce pe băiat nu l ciupește... De ce dimineața nu mai am nimic pe piele. Nici o urmă de ciupitură! Am uitat sa specific că am luat antibiotic o săptămână.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Marianaandrei):

Unde in ce zona a corpului? Mîini picioare spate gît unde?

| Marianaandrei explică (pentru CristiDinBucuresti):

Buna seara. peste tot!