| cineva666 a întrebat:

As vrea si eu niste sfaturi de la voi. Am o relatie de 2 luni(azi am facut 2 luni)cu un baiat putin mai mic decat mine(1 an si 5 luni). Pana acum am avut retalii doar cu baieti mai mari ca mine.E un tip ok si ma respecta,ma iubeste si incearca sa-mi demonstreze asta cum poate, parca mult prea grijuliu(mi se pare ca este mult prea exagerat si asta nu prea imi place), lipicios si pupacios( daca ar f dupa el ar trebui sa stam n.stop imbratisati si sa ne sarutam n.stop.Eu nu sunt o persoana asa pupacioasa, lipicioasa), mere vrea sa facem doar ce vreau eu fara sa vina cu vreo idee...mi se pare cam moale..copil ce vrea sa fie rasfatat. Desi eu i-am spus ca nu ma gandesc la viitor, ca vreau sa las timpul sa treaca sa vedem cum o sa decurca relatia care e cat de cat la inceput.el dupa vreo luna a inceput sa viseze la casatorie..la copilasi...deja vrea sa ne ne mutam intr-un apartament care nici macar nu este al lui. Eu i-am spus ca se grabeste, ca e mult prea devreme sa ne gandim la asta, eu nu o sa ma grabesc sa ii fac pe plac mai ales ca nu stiu ce o sa se intample cu aceasta relatie.Am vorbit cu el despre sentimentele mele.i-am spus ca eu nu am ajuns sa fiu asa de atasata de el cum e el de mine, ca nu-l iubesc ..doar tin la el,i-am spus ca e un om minunat si ca nu vreau sa-l fac sa sufere.A spus sa nu-l parasesc daca asta mi trece prin cap, sa lasam timpul sa treaca si e convins ca o sa ajung si eu sa-l iubesc( eu nu sunt convinsa de asta). Am o relatie, ma iubeste dar eu nu-l iubesc si asta ma face nefericita. Nu stiu ce sa fac sad Ceva imi spune sa pun punct relatiei si ceva imi spune sa las timpul sa decida.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Tie si frica sa te desparti de el? ai temeri? poate ai o dependenta pentru el nu stiu, dar daca isi place sa continui asa isi bati joc de E-ul tau

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sincer nu stiu ce sasi raspund dar voi incerca
daca ramai cu el se poate ca in timp afacetiunea sa se transforme in iubire
daca te desparti de el poate fi un pas inainte, find mai mic ca tine e imatur, tu poate isi doresti altceva, tu alegi ce vrei, gandeste-te bine ce isi doresti si mergi inainte, nu fa pe cineva sa sufere mai bine acuma decat mai tarziu

| cineva666 explică (pentru RAY):

Off ca ma despart de el acum sau mai tarziu tot o sa sufere. eu am spus sa mai astept un pic poate sentimentele mele se vor schimba dar tind sa cred ca nu. sad e prima data cand sunt in postura asta. oare nu cumva ma amagesc singura si stau cu el doar din mila,doar pentru a nu f iar singura?! cand imi spune ca ma iubeste,ca vrea sa fiu mai calda cu el,eu nici nu stiu ce sa ii spun, ma simt foarte naspa in acele situatii. mi se pare prea serios, de multe ori i-am spus sa nu mai fie asa, sa glumeasca si el happy. mai mereu vorbim despre aceleasi lucruri, ii spun sa deschida si el subiecte de discutie dar pauza

Mi se pare o relatie plictisitoare sad... oare chiar nu-si da seama ca nu-s fericita langa el? vazandu-ma mereu plictisita. fara chef... si cand fac o gluma sau sunt binedispusa vazandu-l serios imi trece tot cheful de a mai spune ceva.

| RAY a răspuns (pentru cineva666):

Si eu am patit ca tine eu mereu eram in prezent in relatie eu vorbeam,eu gandeam,eu glumeam,pana la urma mi-am dat seama ca am o relatie cu mine insumi atat observ ca si tu la fel ai o relatie cu nimeni de fapt, inteleg ca e important sa fi serios dar nici sa nu glumesti e aiurea, sentimentele nu se schimba din contra devine tot mai negative pentru ca nu exista recompensa, interes, o sa dai in depresie in timp, cand iubesti e o bucurie si sal auzi, si daca te gandesti la el, iubirea se mentine /apare si pe plan sexual, suntem oamenii avem nevoie de
sex si iubire, tu din pacate duci lipsa de ambele asa ca concluzia e ca pierzi timpul aiurea

sad

De ce esti trista?

Din cauza situtiei

Nu e vorba de frica sau chestii din astea.

Atunci fa tu primul pas mai departe, daca tot astepti minuni nu se vor petrecere prea multe

In fine... inca ma gandesc... la ce sa fac.

Probabil ca aman momentul despartirii din cauza lui... ca o sa sufere mult sad

Desi nu sunt asa de calda cum ar f vrut el e fericit ii multumeste Lui Dumnezeu ca m a intalnit. bla bla imi e asa o mila de el dar nu pot sa ma sacrific doar pentru a f el fericit desi eu nu sunt

Asa am amanat si eu, pentru ca credeam ca se sinucide dar apoi am realizat ca relatia cu ea ma ucidea pe mine, asa ca mam despartiti eu dea, inca nici una nu mia papuci, soramea imi spune ca sunt fata si cunoscuti

happy

Tie si frica sa te desparti de el? ai temeri? poate ai o dependenta pentru el nu stiu, dar daca isi place sa continui asa isi bati joc de E-ul tau

| cineva666 explică:

Pff. gata am pus punct relatiei sad imi pare rau ca l-am facut sa sufere...dar... eu contez cel mai multwinking

| cineva666 explică:

Nu e bine sa stai cu cineva doar din mila... sper sa nu faca vreo prostie :s