Tie si frica sa te desparti de el? ai temeri? poate ai o dependenta pentru el nu stiu, dar daca isi place sa continui asa isi bati joc de E-ul tau
Sincer nu stiu ce sasi raspund dar voi incerca
daca ramai cu el se poate ca in timp afacetiunea sa se transforme in iubire
daca te desparti de el poate fi un pas inainte, find mai mic ca tine e imatur, tu poate isi doresti altceva, tu alegi ce vrei, gandeste-te bine ce isi doresti si mergi inainte, nu fa pe cineva sa sufere mai bine acuma decat mai tarziu
Off ca ma despart de el acum sau mai tarziu tot o sa sufere. eu am spus sa mai astept un pic poate sentimentele mele se vor schimba dar tind sa cred ca nu. e prima data cand sunt in postura asta. oare nu cumva ma amagesc singura si stau cu el doar din mila,doar pentru a nu f iar singura?! cand imi spune ca ma iubeste,ca vrea sa fiu mai calda cu el,eu nici nu stiu ce sa ii spun, ma simt foarte naspa in acele situatii. mi se pare prea serios, de multe ori i-am spus sa nu mai fie asa, sa glumeasca si el . mai mereu vorbim despre aceleasi lucruri, ii spun sa deschida si el subiecte de discutie dar pauza
Si eu am patit ca tine eu mereu eram in prezent in relatie eu vorbeam,eu gandeam,eu glumeam,pana la urma mi-am dat seama ca am o relatie cu mine insumi atat observ ca si tu la fel ai o relatie cu nimeni de fapt, inteleg ca e important sa fi serios dar nici sa nu glumesti e aiurea, sentimentele nu se schimba din contra devine tot mai negative pentru ca nu exista recompensa, interes, o sa dai in depresie in timp, cand iubesti e o bucurie si sal auzi, si daca te gandesti la el, iubirea se mentine /apare si pe plan sexual, suntem oamenii avem nevoie de
sex si iubire, tu din pacate duci lipsa de ambele asa ca concluzia e ca pierzi timpul aiurea
Pff. gata am pus punct relatiei imi pare rau ca l-am facut sa sufere...dar... eu contez cel mai mult