| UnicornFlavored a întrebat:

Buna seara,dragi prieteni!
Azi am simtit nevoia sa iau un pix si sa scriu. Am scris mai multe decat am gandit despre ce s-a intamplat in ultimul timp. Am simtit ca hartia ma intelege mult mai bine decat oricine(nu ca nu as avea cu cine vorbi,asa sunt,introvertita).
Am avut o idee. Cum as putea sa ii incurajez si pe altii,sa le arat cat de intelegatoare poate fi hartia si cat de maiestos iti aluneca pixul atunci cand stai sa reflectezi pentru un moment.
Am creat un blog in care astept cu nerabdare gandurile voastre, confesiunile sau chiar observatii asupra lumii in care traim!
http://toallstrongpeople.tumblr.com
Va multumesc pentru atentie si anticipat pentru cooperare!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai avut o idee buna, bine stiai si tu asta. Eu sunt o persoana mereu gata sa dea sfaturi(cat de bine pot, nu ma pricep neaparat) imi incurajez prietenii, ii ascult cu atentie cand au cate o problema si incerc sa gasesc impreuna cu ei o solutie, dar cand ma apasa ceva, cand sunt confuza, atunci iau o foaie si un pix si imi pun gandurile in ordine, o recitesc, apoi o fac bucati si o arunc. Nu stiu daca fac bine, uneori cred ca e nevoie si de o persoana care sa asculte, dar eu sunt o persoana mai "inchisa in mine".

| UnicornFlavored explică (pentru anonim_4396):

Te inteleg perfect! e exact ceea ce simt si eu.
daca doresti ne poti scrie pe tumblrul de mai sus!
multumesc mult de incurajare!