| RaNdu_AL_Tau_1996 a întrebat:

Buna seara …! Numele meu este Vanessa …! In legatura cu un vis care ma tulbura. Va scriu si cred ca ma puteti ajuta. Am visat acum 5 zile pe o vecina de a mea care statea cu bunica mea in curte si dadeau in carti sau ceva de genu si eu am vazut-o pe vecina aceasta a mea si i-am zis aa lasa ca zic eu la lumea ce faci tu! Iar ea vine la mine si imi zice e lasa ca stiu si eu despre tine, o sa mori peste 3 luni! De masina sau ceva de genu, sa am grija cu masinile … iar eu plangeam in visul accela. Eram ff bulversata …si acum sunt ff nelinistita. Stau numai cu gandul ca visul acela se poate indeplini, mi-e frica sa nu dau intr-o drepresie. Ce m-ati sfatui va rog din suflet.

Răspuns Câştigător
| MosIon a răspuns:

Visele tot vise raman.
Visele acestea, care vin pur si simplu de la sine nu se implinesc niciodata.
Linisteste-te, daca nu poti, vorbeste cu parintii tai, ei iti vor alina durerea.

6 răspunsuri:
| elemonis a răspuns:

Buna.
Este doar un vis. Probabil te-ai gandit la vecina aceea sau/si la bunica ta si subconstientul a "lucrat" si de aceea ai visat asa.
Stai linistita. Nu te mai gandi la vis. Gandeste-te ca a fost doar un vis.

| Ella66 a răspuns:

Visele nu au nicio semnificatie decat daca le dai tu una. Nu ti face griji e din cauza ca ti ai bagat chestia aia in subconstient. De obicei subconstientul scapa de frici si alte chestii prin vise.

Răspuns utilizator avertizat
| RaNdu_AL_Tau_1996 explică (pentru Violleta2022):

Cu siguranta nu e el!?

| oglindasultanului a răspuns:

Aoleu, te-a lasat site sa postezi atatea semne. Vad si eu ce enervant e, parca zbiara cineva la mine. Surioara mea de multe ori, si multi ani am tot visat, ca eram cu mamica mea, si ne urmareau niste baieti care incercau sa ne ucida. In unele vise imi ucideam eu tatal. In realitate nu ma inteleg cu mama, ar fi cam imposibil sa am o relatie "fugind cu mama" de baieti ucigasi. E doar un bagaj de suparare, care il cari cat timp iti amintesti. De obicei visele de genul asta, semnifica opusul, cica prevesteste ca se va intampla ceva "bun", si nu mie nu mi s-a intamplat nimic.

Răspuns utilizator avertizat