| ioanaabcdefgh a întrebat:

Bună seara! O întrebare dacă ar putea să mă ajute cineva cu un răspuns, aș fi mulțumitoare. Ce aș putea face dacă de aprox. o lună de zile am dat comandă, firma de curierat find FanCourier, iar de 17 de zile îmi scrie "Colet avizat la Bucuresti" eu locuind în alt județ? În acest timp coletul nu a mai fost pus deloc în tranzit, este în depozitul lor, iar pe site-ul de unde am dat comanda spune ca acesta nu a fost returnat(in politica FanCourier specifica ca dacă coletul stă mai mult de 7 zile în depozit, va fi returnat automat). Am încercat să sun, am dat emailuri peste emailuri, am fost la depozitul local, desigur, niciun răspuns happy Este prima dată când mi se întâmplă așa ceva cu un colet dar din câte aud toată lumea are probleme asemănătoare cu această firmă și eram curioasă dacă i s-a mai întâmplat cuiva la fel și dacă a rezolvat într-un anumit mod problema. Mulțumesc pentru timpul acordat!

2 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

În acest caz, recomand să faci o reclamație oficială pe site-ul FanCourier sau să contactezi Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) pentru a solicita clarificări și rezolvarea situației. De asemenea, poți cere o soluționare imediată, invocând faptul că termenul de depozitare a fost depășit și coletul nu a fost returnat conform politicii companiei.

| ioanaabcdefgh explică (pentru Neimportant):

Mulțumesc!