| OMEGALIN a întrebat:

Buna seara si salutari tuturor!
Oare sa pun o intrebare in care sa intreb daca sa pun o intrebare?

9 răspunsuri:
| Sysser a răspuns:

Da.Intreaba.Funda? big grin

| WangLouis a răspuns:

Cum oare sa raspund la aceasta intrebare, negativ, afirmativ, pozitiv, frumos...sau poate sa nu raspund? ...chiar as vrea sa pot sti ce e si in capul altora, nu numai in al meu.

| OMEGALIN explică (pentru WangLouis):

Exact asta imi doresc sa aflu si eu cu aceasta intrebare.E un oarecare paradox care ar trebui sa-l ameteasca oarecum pe cel care doreste sa raspunda. Vreau sa vad ce raspunsuri poate provoca o astfel de intrebare happy
Tin sa mentionez ca apreciez mult faptul ca ai raspuns la aceasta intrebare cu o intrebare.Imi place modul in care ai gandit-o happy

| OMEGALIN explică (pentru Sysser):

big grin Vreau un raspuns mai, diferit sa zic asa happy Mai complex. Daca te-a pus pe ganduri intrebarea, vreau ca raspunsul sa ma puna pe minewinking

| WangLouis a răspuns (pentru OMEGALIN):

Doar multumesc, siii...nu e necesar sa citesti ce am scris mai jos.(doar m-am eliberat sa zic asa, nu am mai deschis de mult un carnetel cu ganduri)

Multumesc oarecum si partial deoarece mi-ai apreciat raspunsul intrebare dar, te-ai gandit vreodata de ce sa nu iti apreciez explicatia? pentru ca lumea gandeste uneori diferit dar de multe ori si la fel(cum s-a intamplat in cazul nostru), asta nu imi place deci asta e motivul pentru care nu multumec dar, ...as minti daca as spune asta pentru ca ador atunci cand sunt pe aceeasi unda de gandire cu cineva

Doar...imi placewinking

| OMEGALIN explică (pentru WangLouis):

Totul tine de perceptie happy Si ar fi gresit daca nu ti-ar placea sa ai o perceptie identica cu a unei alte persoane. Sau poate nu? Si totusi acest lucru ne da un plus de siguranta cum ca perceptia noastra chiar poate fi cea corecta (Nu exista asa ceva, nu exista lucru corect sau gresit, tot e doar opinie).
Doresc sa mentionez ca in cazul in care doresti sa mai deschizi carnetelul cu ganduri, scrie-mi un mesaj oricand happy

| WangLouis a răspuns (pentru OMEGALIN):

Doar...multumesc!winking

| vocea a răspuns:

Tocmai ai pus-o.

| OMEGALIN explică (pentru vocea):

Am pus o intrebare asemanatoare, dar nu exact cea de care vorbeamwinking