La anaf are si pile asta e idee nu o sa se intample nimic...
Aduni mai multe dovezi incriminatorii, si le trimiti anonim atat in mass-media (la site-uri de stiri, pagini de Facebook, Instagram, etc), cat si la autoritatile competente.
La Politie!
Dar nu uita sa aduni probe si dovezi, ca sa le poti prezenta Politiei, fiindca fara probe nu ai nici o sansa sa fii ascultat si sa se ia masuri impotriva acelora.
Nu ITI recomand! Daca omu e " bazat " afla cine l-a turnat si iti complici viața INUTIL! Si din moment ce faci o reclamație esti chemat ulterior la procese! Nu este ca in Caragiale " sa o dai anonimă! "!
Lucra maica -mea ca magazioner la o fabrica de mobila prin
Brasov *( 2005 - 2014 ) iar patronu " arunca " cu mobila pe la ANAF, OPC, Poliție, ITM! De soferii lui care transportau marfa nu se " lua " nici dracu in trafic!
Asa ca stai pe fundutu tau ca te lupți cu morile de vand " bonus " iei o smardoiala de la vreun " bombardier "!
De ce i-ai face rau unei persoane care nu ti-a facut nimic?
Asta e rautate curata. Daca nu bate, nu da in cap, lasa-l in pace. Mi-ar fi scarba de mine si n-as mai putea sa pun bine capul pe perna stiind ca cineva este dupa gratii din cauza mea, nefacandu-mi nimic. Ai grija ca snitches get stitches!