anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU. Am si eu o intrebare... am luat acum aproximativ o ora 10 pastile de extraveral pentru ca eram foarte agitata din cauza nepromovarii unui examen la facultate si trebuie sa dau LICENTA pe 4 iulie. Daca n-am luat acest examen, ADIO viata... maine am restanta abia astazi am aflat ca am picat acel examen! Ce sa fac? Ma simt rau si inca mai vreau sa iau EXTRAVERALUL. Am 2 cutii adica inca 30 comprimate ca am luat 10 deja si ma simt parca am fost bombardata. Speriata, am dureri de cap si-mi este tare somn. As dormi insa nu pot ca ma doare foarte tare capul! Ce ma sfatuiti sa fac? Marturisesc ca am si un copil. Asta e. Pana aici mi-a fost!

Răspuns Câştigător
| alecx4music a răspuns:

Tu incerci sa-ti iei viata pentru un amarat de examen?
Dai restanta si il iei, mare scofala...
Daca pentru un amarat de examen incerti sa iti iei viata, inseamna ca nu ai habar despre adevaratele greutati prin care o sa treci in viata. Eu zic sa te duci le spui exact ce ai luat. Tocmai din asta este viata frumoasa, dupa ce depasesti obstacolele care iti apar in cale...
Un examen chiar nu reprezinta nimic...
Ca il iei sa ca nu il iei.

5 răspunsuri:
| Maria9Maria a răspuns (pentru alecx4music):

Multumesc din suflet pentru raspuns! Oricum ma simt groaznic de rau... cred ca am sa ajung la spital pana la urma. Nu este de glumit. Dar asta e viata un fel de gluma a acelora de langa noi! Iar eu am primit astazi o gluma de prost gust cum s-ar spune si iata unde am ajuns!

| TiffanyღBJ a răspuns:

Mergi URGENT la spital, nu mai sta asa! Si sub nici o forma nu mai lua nimic.
Ai un copil, ai o viata inainte, examenul o sa il iei in restanta si gata, nu esti nici prima nici ultima cu problema asta. Insa daca se intampla ceva cu tine, copilul tau cui ramane?

| alecx4music a răspuns (pentru Maria9Maria):

Cu cea mai mare placere. Pai du-te la camera de garda. Cu cat te duci mai repede, cu atat mai bine. Cred ca o sa iti faca niste spalaturi stomacale. Nu o sa fie prea frumos, da e sanatos.

| morningstar a răspuns:

Du-te la urgenta la spital. nu e de glumit cu pastila asta. Stiu ce inseamna emotiile de genul asta, dar nu ai sa fii nici prima nici ultima care pica sau ia examenul asta. Sfatul meu este sa ajungi cat mai repede la urgente si nu te mai panica in situatii de genul asta. un examen picat nu inseamna sfarsitul lumii!

| Maria9Maria a răspuns (pentru morningstar):

Sincere multumiri pentru raspunsurile date... am reusit sa ma trezesc pana la urma si nu m-am mai dus la urgeta. Dar stiti ceva? Inca imi este foarte rau... poate cine stie ma duc unde imi doresc. In pamant de unde am venit. Ideea e ca oricum astazi am restanta la acest examen la ora 13:00 si oricum nu am sa o promovez ca are pica Profa' pe mine desi nu i-am facut nimic! Pur si simplu ii sunt antipatica e un fel de reciproca intre noi doua. Asa ca, singura solutie tot moartea imi este. Pentru ca daca nu iau acest examn, ma duc aia la prelungire de semestru. Ca dupa cum am spus, LICENTA va avea loc pe 4 si 5 iulie. Oricum va multumesc din suflet pentru sfaturile date!