Păi ca să fii medic trebuie să stiianatomia omului, biologia parcă se ocupă cu plante nu?
Daca vrei sa castigi bine te-ai putea face: Avocat, Arhitect.
Si o meserie buna de actiune Politistoliția este un organ armat al administrației publice centrale sau locale, instituit prin lege, a cărui activitate este reglementată de dreptul intern și actele normative internaționale. [1]
Principale sarcini ale poliției sunt următoarele:
a) asigurarea respectării legii, menținerii liniștii și ordinii publice în societate;
b) protecția și respectarea libertăților și drepturilor fundamentale ale omului;
c) combaterea criminalității;
d) acordarea asistenței și serviciilor populației în conformitate cu legislația în vigoare.Viitorul ne rezerva multe, e o usa cu multe surprize.E timpul care ne v-a prinde din urma, e timpul care va face sa dispara prezentul. Toti avem idealuri, visam la o viata care poate atinge perfectiune, ne dorim ce e mai bun.Visam la meseria ideala,fiecare vrem sa aratam lumii ca suntem cei mai buni,visam la o familie care sa ne sustina si sa ne iubeasca,visam la un nou inceput. De mici copii am avut idei schimbatoare cu privinta la,,Ce o sa ma fac cand cresc mare?". Fiecarei persoane i se potriveste o meserie, de la doctor la politist. Eu personal, mi-am dorit sa am multe meserii, dar odata cu inaintarea varstei, m-am schimbat.
Da, dar noi numim Biologie tot ce facem inclusiv anatomia, asa face profesoara si ne-am obisnuit si noi