Îți dai seama daca recunoaște sau chiar și după felul în care se îmbracă, gesticulează (mai greu asta).
Seara buna!
Este iubitul tau, ar trebui sa discutati totul impreuna, orice ii trece prin cap ar trebui sa iti zica. Poate nu iti dai seama din comportament, dar intreaba-l. Orice semn de suspiciune ai avea trebui sa il intrebi, este dreptul tau ca partenera a lui. Asa ca doar prin comunicare puteti sa rezolvati orice disputa.
Dar cat de... formal este pusa aceasta intrebare, daca pot sa ma exprim asa :/, este doar o intrebare... zau asa
Cica va raporta comentariul ca spam.
E ca si cum ai zice ca te duci la protectia consumatorului sa le spui că ai fost jefuita.
"felul cum se îmbracă" Adică? Doar dacă ar fi gay sau by, evident ca nu se va îmbrăca mulat? Mulți nu vor sa fie descoperiți. Însă pe mine ma interesează cum să-mi dau eu seama dacă e. întreb asta pentru că mă confrunt cu ceva asociat întrebării mele
Chestia cu sexualitatea e ca nu iti dai seama uitandu-te la nimeni.
Nimeni nu e gay sau straight sau bi.
Exista oameni care sunt straight si oameni care sunt gay/bi/lesbi, etc
E adevarat ca uneori vei vedea baieti machiati(pe strada) sau care poarta haine mai feminine, dar asta nu in Romania(deoarece avem prea multi "oameni" carora le pasa ce poarta altii, isi bat joc si rad de oricine e putin diferit). Sana e sa ii vezi prinv Vest, dar nici atunci nu poti sti ce orientare au.Ar putea fi doar de distractie sau fiindca asta le place,fara sa fie altceva decat straight.
Umbla multe stereotipuri despre persoanele gay, de la caracteristici feminine, voce subtire, la faptul ca ar fi slabi, mai scunzi, se imbraca ca fetele sau mulat, ca se dau la scumpii nostri "barbati hetero"(aka homofobii-majoritatea porci care cred ca cineva chiar ar vrea sa ii atinga.Dar lor li se pare si ca fata pe care au abuzat-o voia asta.Fiindca sunt porci si inumani.)
Am cunoscut o gramada de oameni. Daca nu mi-au spus, nu am stiut ce orientare aveau.Cand am incercat sa ghicesc(la mine in cap) am dat gres in 7 din 10 cazuri, cel putin.
Deci, I'm sorry, dar nu poti afla fara sa intrebi.
Îl intrebi. Da stiu ca suna prea simplu pentru unii dar asta e cea mai buna metoda. Sau nu te mai intereseaza. Gandeste-te cat de ciudat e sa incerci sa aflii prin tot felul de mijloace indirecte ce orientare sexuala are un om.
Sunt fel și fel de persoane, se îmbracă și mulat sau cu îmbrăcăminte mai exotică de gay (vorbesc serios), cum vezi prin SUA, de exemplu. Dar, pe strada este clar că poartă și haine specifice sexului lor, mai ales la noi in tara, iar de cele mai multe ori aceștia vor ieși în evidență prin comportamentul lor direct, mai rar printr-unul indirect; când spun direct mă refer în principal la abordări, stereotipurile acestea sunt plasate sub semnul alfa. Cum îți dai seama daca ai de aface cu o asemenea persoană? Simplu, fie îți dai sau nu. Cu cât ai o atenție mai mărită, cu atât mai mari sunt șansele să dai de unul care este pe invers (nu o spun să râd de nimeni, doar o zic pur și simplu). Sfatul meu este să acorzi atenție în special schițării gesturilor, iar mai apoi, comportamentului. Bine, luând în calcul o fată, ea poate incerca sa fie cea mai buna prietena a ta și să se comporte super frumos de parcă dorește o relație cu tine, dar de fapt ea vrea doar o prietenă, deci nu judeca o carte după coperta și, deci... atenție!
Dacă mai ai ceva să mă întrebi, o poți face în privat dacă nu dorești aici.
Ținând cont ca suntem in România un gay sau bi va caută sa ascundă ( in general ) astfel încât sa nu ai habar.Cel mai probabil din discuții poți afla. Refuzul unei partide de sex ( 99% din băieți nu ar refuza ) e un indiciu dar eu as discuta cu el afirmând ca nu înțeleg oamenii care nu accepta alta sexualitate a fetelor și băieților ...ca țările excesiv de creștine marginalizează pe LGBT și ca sunt multe personalități gay cu o contribuție enorma pentru umanitate. Astfel, știind ca ești de partea lui va putea admite dacă e cazul.