Mda, doar ca e cam complicat la mine, nu e in viata reala, ci pe net si baiatul e in America, dar sufletul terestru plange dupa altcineva .
Aaaa, cam imposibila aceasta "iubire".
Nu puteai si tu sa iti gasesti un roman? Much easy!
Fii sigura ca iti va trece euforia si te vei trezi la realitate.
Ba tocmai, ca am gasit. Si prin "sufletul terestru plange dupa altcineva", asta am vrut sa specific. Doar ca imi e destul de greu sa ii spun ca il iubesc face to face.
Am inteles!
Eh, macar am gasit cauza starilor tale enumerate in intrebare!
Da o.k. Pai cred ca tie am sa iti dau si funda, multumesc de ajutor.
Da, si asta poate fi... E frumos sa am cat de multe pareri pozitive. Sa stiu cum sa procedez.
As fi vrut sa spun ca esti nebuna (ca sa te amuz putin) dar cu siguranta este vorba de o iubire neimpartasita cu nimeni
Anxietate, atacuri de panica. Pune-ti ordine in viata si te vei simti mai bine dupa aceea.
Tulburari anxietetice. Nu iti recomand antidepresive, dar trebuie imediat sa stai cat mai mult in afara locuintei tale ( de preferat la tara), sa iesi cu prietenii, sa practici un sport intrucat organismul tau iti va elibera endorfine care sunt esentiale pentru reducerea acestei boli. Crede-ma, bolile sufletesti sunt cu mult mai grave decat cele trupesti.
De-asemenea pe internet mai ales, poti gasi o multitudine de sfaturi despre cum sa scapi de anxietate.
Ai grija ( nu vreau sa te sperii) dar de la anxietate, se poate ajunge chiar la depresie si chiar si la anumite boli trupesti ( mai ales in zona coloanei vertebrale, dureri de cap, puls ridicat, frisoane, si chiar anemii). Maia daug ca NU ESTE BINE SDA RAMAI SINGURA, nici macar lasata o secunda nesupravegheata de catre parintii tai.
Buna. Acum abia l-am vazut. Da...multe din aceste enumerari ale tale le am, sincera sa fiu... mai mult am suferit aceasta cauza din cauza internetului.m-am jucat un joc nepotrivit varstei mele si m-am atasat de un om mult mai batran decat mine si chiar parintii mei insisi, nu ma cred cand le spun ca sufletul meu e atat de amagit si trist si negru..cand le spun sa ma duca la biserica chiar mama mi-a interzis..si am doare sincer, ca ma apuca imediat o durere de cap asa din senin si chiar puls poate nu ridicat, dar mai infricosat decat pulsul normal. si eu nu sunt genul mai sportiv. poate mai comunicam exile prin private . Te voi adauga la prieteni. Multumesc de ajutor.