Orice fraza personalá o pot numi interesantá.
Tu prin faptul ca vorbesti, esti .interesant/á. Nu trebuie sa te consideri banal/á, pentru ca asa vei fi perceput/á in grupul tau de amici.
Nu folosesc, decat daca sunt intr-un cerc in care toata lumea are aceeasi pregatire si ne putem intelege (de exemplu, pe subiecte de psihologie), in rest, chiar daca vreau sa transmit termeni de specialitate, la un training, de exemplu, incerc sa folosesc metafore, sa explic cat mai concret si intr-un limbaj uzual ceea ce vreau. Scopul meu principal e sa imi fac mesajul inteles, nu sa par interesanta si total rupta de realitate.
PS: best si ok nu sunt neologisme, ar putea fi incadrate, cu indulgenta, la jargon.
Buna
Poi in general: xoxo, school`:-&, hug, messenger, hi5...chat, nlog, site, pc...
etc:d
am avut tema asa ceva si eu d-astea am pus.:d
deci daca iti trebuie pentru tema foloseste-le
dsoara mea de romana`:d a sp k e bine
papa
xoxo
Hm. sa ma gandesc zic ft mult best deja e stresant. Dar in general imi respect limba romana. Iar expresii interesante, nu mi vin acum prin capshor, nu am ceva original
Pai eu cel mai des zis "o lae" scuzati-mi expresia "what" sau multe cuvinte in spaniola
God, damn it!
Celelalte expresii pe care le folosesc nu imi vin in minte, dar mai am multe (si le schimb odata la cateva luni)
In general, incerc sa ma axez pe limba romana, incerc sa vorbesc cat mai corect cu putinta.Folosesc metafore sau epitete deosebite, sincer, nu'mi trece nici unul prin cap. Daca imi vine vreuna prin minte ti'o zic! Take care.:*