| SheCanFlyy a întrebat:

Stiu ca va-ti saturat sa auziti intrebari cu Justin Bieber, dar asta e prima intrebare pe care o pun despre el (sa nu ma confundati cu vreo obsedata )
Asa deci, nu sunt obsedata de el, dar am vazut ca multe raspunsuri gen : este un yag prost, si ma intreb oare, de ce invidia ne invadeaza mereu, pe noi Romanii? Daca ar fi un prost, va dati seama, nu tot prostii iau trofee si premii la mari chestii din astea, gen VMAs sau etc., si prostii nu ocupa loc in bilboard, pe primul loc.
Si ma intreb, de ce oare voi "astia mari" ne spuneti ca suntem niste fetite de 12 ani obsedate? macar noi avem raspunsuri mai "inteligente" nu ca voi, gen : yag prost, sau o sai tai cu toporu capu. daca voi considerati ca acestea sunt raspunsuri de oameni mari, treaba voastra.
Voi ce parere aveti? (desigur, ca de obicei, vor fii niste "persoane mature, doar nu fetite de 12 ani ca noi:" care vor raspunde, cu " bieber sau ma duc sai tai gatu ", astept raspunsuri inteligente.
Scuze daca v-am plictisit, dar am vrut sa pun intrebarea aceasta. O seara buna.

3 răspunsuri:
| andrei a răspuns:

Da... ce ai vrea sa zic?

e tanar e fitos nu e vorba de invidie dar daca nu il cunoasteti cm puteti sa spuneti ca il iubiti? eu nu as putea sa iubesc pe cineva care nu cunosc

si sunteti fete si vorba aia fetele ar trebui sa fie mai mature ca baieti si sa se uite la felul baiatului nu la cum arata...

happy

| Диана a răspuns:

Vai, ce sa-ti zic... 8-)
Pai, dragutobatting eyelashes din cate stiu eu, astia de la VMA nu le fac mai intai teste de inteligenta concurentilor. happy Deci chestia cu ''nu toti prostii iau premiile alea'' nu prea merge. laughing El doar a avut noroc. happy
Si normal ca iti vine sa zici ''vreau sa-i tai capu' cu toporu' '' cand vezi cum se comporta ala, si cum niste copile sunt impresionate de asta... straight face

| ConstiintaTa a răspuns:

Da ce invidie pe capul lor, adevarul este ca si raspunsurile astea primite de la cei care mi-au luat-o inainte si au vazut intrebarea ta sunt la fel de,, inteligente" ca alea de care zici tu!hee heeEu nu sunt obsedata de asemenea de el dar are o voce frumoasa/buna si este ff dragut, nu stiu daca este gay sau nu dar putin imi pasa atata timp cat eu nu l-am vazut facand chestia asta sau daca nu vreau sa am o relatie cu el>>devil) never nu-s e poate