| DaDaDa a întrebat:

happy Sunt cea mai mare fana Jedward din lume, dar am o problema.happy Nu stiu care din ei e John si care e Edward Grimeshappy Ma ajutati?puppy dog eyes

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce legatura are cu Dragoste si sex?

| DaDaDa explică (pentru anonim_4396):

Scuzati categoria!puppy dog eyes.Tu ce problema ai?thinking Daca nu ai raspuns la intrebare, taci d.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DaDaDa):

Controleaza-ti vocabularul. Taci sa le spui parintilor tai.

| Cherilyn a răspuns:

laughing cea mai mare fana, si nu poti sa ii deosebesti? I don't think so...

| DaDaDa explică (pentru anonim_4396):

Spune-i tu parintilor taitongue.

| DaDaDa explică (pentru Cherilyn):

Si drgauta, sunt.:p..Nu srebuie sa iti dovedesc nimic. Am pus intrebarea asta pentru ca sa ii arat surorii mele care sunat, ca pe mine nu ma credetongue Edward are vocea mai subtire, si e mai dragutpuppy dog eyes..De el m-am indragostitlove struck..Si tu ce lasi comm?tongue daca nu ai rapsuns taci."_:

| Cherilyn a răspuns (pentru DaDaDa):

straight face Invata sa scrii corect si dupa spune-mi mie cand sa tac.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DaDaDa):

Se pare ca ai lipsit cind sa predat regula bunului simt.

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Nu stiu.

| SimonaNicoletaღ a răspuns (pentru anonim_4396):

Observ ca "DaDaDa" e mai tupeista, dar intrebarea este pusa la Conversatii, nu la D&Shappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SimonaNicoletaღ):

Acum da, este la conversatii, dar nu a fost.

| SimonaNicoletaღ a răspuns (pentru anonim_4396):

Oricum,nu o lua in seamaoh go on.

Scriu destul de corect, dar se pare ca esti cam chioaratongue.tonguetongue Mai fac greseli pentru ca scriu repedetongue
Hai asta care se crede filozoafalaughing ivancea2, nu am lipsit.Si intrebarea e pusa la Conversatiitongue Nu pot sa schimb cand vreau categoriatongue Loolltongue Si Siimoo mersihappy.

| DaDaDa explică (pentru DaDaDa):

Doamne..acum vad cate greseli fac cand scriu repedetongue

Doamne... cum incap atatea fumuri in capul tau?happy

Draga,eu nu sunt chiar asa de naivatongue ca tinetongue..Nu incap toate in cap, dar mai bine asa decat proastatongue

Auuu, m-ai lovit la corazon cu raspunsul asta! laughing
De unde iti dai seama tu ca-s eu naiva? Ai capacitati de clarvazatoare si te-am subestimat eu? sad

Nici chiar asa naiva, dar ce vrei sa fac daca's ca zodie Berbeclaughing e ceva din astrologielaughing

| jedkate11 a răspuns:

Oh,Doamne fetelor.
Daca voi sunteti "jedheads" si va comportati asa, ma faceti sa imi fie dor de timpul cand erau doar vreo 5 fane Jedward in toata Romania.
Eram noi poate putine fane dar nu ne jigneam si ii faceam pe Jedward mandrii de fanii lor.