anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt din Dobrogea si ma contrazic cu iubita cum ca aseara a fost un cutremur in jurul orei 20.Eu am simtit cutremur dar ea spune ca a trecut pe strada vreo masina de mare tonaj. Intrebarea e,a fost sau nu aseara unn cutremur in jurul orei 20, Sau cam asa ceva, nu mai retin la ce ora.

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Cutremurul,a avut loc in zona Vrancea, avand cea mai mare intensitate din anul acesta, de 4, 9 grade, la ora 21, 18.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

A fost, de la un autotren nu ti se misca patul.

| pietrean a răspuns:

Dupa cate stiu, aseara a avut loc un cutremur cu o intensitate mai mare, decat celelate de pana acum, in zona Vrancea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Mersi. Am casa imediat langa strada si pe aici mai trec zilnic masini de mare tonaj. Zilnic am cutremure mai mici, vibratii dar vibratia asta de aseara mi s-a parut suspecta.laughing Prea...rara aceasta vibratie.Mai mult a zguduitura.happy Ca un dans, ce mai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru pietrean):

Da,asta s-a simtit si in Dobrogea.Stau lipit de perete cu laptopul in brate si...parca ma impingea inainte si inapoi peretele.

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

De la miciile vibratii ale camioanelor riscati sa ramaneti fara casa, afecteaza fundatia structurii trepidatiile provocate, asta s-a intamplat in multe sate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Da,stiu.Mai ales ca sunt la nivelul marii si e panza freatica aici.Dar am asigurat casa de cand am obesrvat ca acea "coama" a casei s-a spart din loc in loc. Ramane de vazut daca aceasta vibratie produsa de autotrenuri e pusa la intemperii ale naturii sau nu.Am tot amanat sa discut cu asiguratorul dar curand o sa-l contactez. Da, in zona sunt destule case ...paraiste.Au ramas fara case din cauza asta.Cine sa te auda cine sa iti ofere sprijin.Primaria si nu numai din asta fac bani. Si asfaltul e deteriorat si spart din cauza asta.

| svartirhimnar a răspuns:

S-a simțit și în Bacău... iar mama credea că-s nebună laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru svartirhimnar):

laughing Asa si iubita mea spunea: "Taci draga ca a trecut o masina pe strada." Ce masina ca, peretele se dadea la mine, cand inainte cand inapoi. Ma mir cum de nu l-a simtit si ea, ca a fost destul de zdravan.Dar se pare ca lumea de aici sa obsnuit cu trepidatiile de la masinile de mare tonaj.Insa mie mi s-a parut suspect.

| SmileyQueen a răspuns (pentru svartirhimnar):

LOL. Eu in loc sa stau cumintica sub grinda care era la juma' de metru de scaunul de birou pe care stateam, am fugit repede sa ii zic lu' strabunica-mea ca e cutremur, cand colo, cutremurul, ia-l de unde nu-i ca trecuselaughing

| Lola05 a răspuns:

Când mai ai asemenea curiozități intră pe http://www.snas.ro/ și dă la Cutremure recente. Îți arată și zona și intensitatea, e fain și te scutește de "certuri" :D Le postează cam în timp real.
Eu am descoperit site-ul ăsta după ce a fost cutremur pe la 3 dimineața și încă nu postase nimeni pe facebook că a fost cutremur, deci începusem să mă îndoiesc de simțurile mele :))

Întrebări similare