Cutremurul,a avut loc in zona Vrancea, avand cea mai mare intensitate din anul acesta, de 4, 9 grade, la ora 21, 18.
Dupa cate stiu, aseara a avut loc un cutremur cu o intensitate mai mare, decat celelate de pana acum, in zona Vrancea.
Mersi. Am casa imediat langa strada si pe aici mai trec zilnic masini de mare tonaj. Zilnic am cutremure mai mici, vibratii dar vibratia asta de aseara mi s-a parut suspecta. Prea...rara aceasta vibratie.Mai mult a zguduitura. Ca un dans, ce mai.
Da,asta s-a simtit si in Dobrogea.Stau lipit de perete cu laptopul in brate si...parca ma impingea inainte si inapoi peretele.
De la miciile vibratii ale camioanelor riscati sa ramaneti fara casa, afecteaza fundatia structurii trepidatiile provocate, asta s-a intamplat in multe sate.
Da,stiu.Mai ales ca sunt la nivelul marii si e panza freatica aici.Dar am asigurat casa de cand am obesrvat ca acea "coama" a casei s-a spart din loc in loc. Ramane de vazut daca aceasta vibratie produsa de autotrenuri e pusa la intemperii ale naturii sau nu.Am tot amanat sa discut cu asiguratorul dar curand o sa-l contactez. Da, in zona sunt destule case ...paraiste.Au ramas fara case din cauza asta.Cine sa te auda cine sa iti ofere sprijin.Primaria si nu numai din asta fac bani. Si asfaltul e deteriorat si spart din cauza asta.
Asa si iubita mea spunea: "Taci draga ca a trecut o masina pe strada." Ce masina ca, peretele se dadea la mine, cand inainte cand inapoi. Ma mir cum de nu l-a simtit si ea, ca a fost destul de zdravan.Dar se pare ca lumea de aici sa obsnuit cu trepidatiile de la masinile de mare tonaj.Insa mie mi s-a parut suspect.
LOL. Eu in loc sa stau cumintica sub grinda care era la juma' de metru de scaunul de birou pe care stateam, am fugit repede sa ii zic lu' strabunica-mea ca e cutremur, cand colo, cutremurul, ia-l de unde nu-i ca trecuse
Când mai ai asemenea curiozități intră pe http://www.snas.ro/ și dă la Cutremure recente. Îți arată și zona și intensitatea, e fain și te scutește de "certuri" :D Le postează cam în timp real.
Eu am descoperit site-ul ăsta după ce a fost cutremur pe la 3 dimineața și încă nu postase nimeni pe facebook că a fost cutremur, deci începusem să mă îndoiesc de simțurile mele :))
anonim_4396 întreabă: