| acerasus09 a întrebat:

Sunt fata, am 16 ani si m-am indragostit de un baiat de pe facebook din acelasi oras cu mine. Am observat ca mi-a dat like la multe poze si mi-a urat si "La multi ani!:*" de ziua mea care a fost de curand. Nu stiu ce sa fac. L-as baga in seama, insa eu sunt o fire mai pesimista si trebuie sa fiu 100% sigura ca nu ma va respinge/ignora daca il bag in seama pe facebook. Nu ne-am vazut niciodata f2f. E mai mare ca mine cu 3 ani, el acum intra la facultate cred. Stau intr-un oras mic in care totul se afla, iar daca ma respinge e posibil sa fie genul acela de baiat care isi bate joc de o fata cu sentimente pentru el. Ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Totul e posibil, da-i si tu un like ceva si asteapta sa te bage el in seama.
Ce daca e un oras mic? Atat timp cat nu faci cu el ceva ce nu trebuie poate sa zica lumea ce vrea!

| gingergirl1 a răspuns:

Mda,stiu cum e, mai ales ca e mai mare decat tine. In aceeasi "situatie" sunt si eu laughing Teoretic plac un tip care tot cu 3 ani e mai mare decat mine(ma rog, el trece a12a) E complicat, nu pot sa vorbesc cu el pe fb pentru ca nu pot sa ma "dau" la el, e un baiat la locul lui, credincios si etc.-Ne-am imprietenit in tabara big grin Si plus de asta nu as vrea sa "il presez " mai ales acum, in a 12 awinking
Dar totusi eu te sfatuiesc sa vorbesti cu el.Nu ai absolut nimic de pierdutwinking -Bine,in mod normal el ar trebui sa faca primul pas,dar sti vorba aia "dragostea merita sacrificii".
Eu in locul tau,as fi prietenoasa si as incerca sa vad ce fel de persoana e.
Totusi,incearca sa ii raspunzi cu aceeasi moneda,da-i si tu cateva like-uri la poze si incepe cu un simplu"buna", daca e baiat destept isi va da seama ca il placi si se va ocupa el cu continuarea conversatiei.
P.s : Pesimismul ăsta nu e bun, trebuie sa gandesti intodeuna pozitiv, eu una sunt o persoana optimista, si de obicei imi merge bine laughing))

| acerasus09 explică:

Eu i-am dat multe like-uri! El nu prea are like-uri la poze. Dar ce pot sa fac mai mult?

| acerasus09 explică:

Da, dar daca nu stie sa continue?

| acerasus09 explică:

Ce pot sa ii spun? Poate e timid...

| gheorghe12345 a răspuns (pentru acerasus09):

Fa ce ti-a spus nu are ce sa iti faca nici satul doar daca i spui buna