Totul e posibil, da-i si tu un like ceva si asteapta sa te bage el in seama.
Ce daca e un oras mic? Atat timp cat nu faci cu el ceva ce nu trebuie poate sa zica lumea ce vrea!
Eu i-am dat multe like-uri! El nu prea are like-uri la poze. Dar ce pot sa fac mai mult?
Mda,stiu cum e, mai ales ca e mai mare decat tine. In aceeasi "situatie" sunt si eu Teoretic plac un tip care tot cu 3 ani e mai mare decat mine(ma rog, el trece a12a) E complicat, nu pot sa vorbesc cu el pe fb pentru ca nu pot sa ma "dau" la el, e un baiat la locul lui, credincios si etc.-Ne-am imprietenit in tabara Si plus de asta nu as vrea sa "il presez " mai ales acum, in a 12 a
Dar totusi eu te sfatuiesc sa vorbesti cu el.Nu ai absolut nimic de pierdut -Bine,in mod normal el ar trebui sa faca primul pas,dar sti vorba aia "dragostea merita sacrificii".
Eu in locul tau,as fi prietenoasa si as incerca sa vad ce fel de persoana e.
Totusi,incearca sa ii raspunzi cu aceeasi moneda,da-i si tu cateva like-uri la poze si incepe cu un simplu"buna", daca e baiat destept isi va da seama ca il placi si se va ocupa el cu continuarea conversatiei.
P.s : Pesimismul ăsta nu e bun, trebuie sa gandesti intodeuna pozitiv, eu una sunt o persoana optimista, si de obicei imi merge bine ))
Fa ce ti-a spus nu are ce sa iti faca nici satul doar daca i spui buna
AdeAdelina578 întreabă: