| Maria2307 a întrebat:

Buna,
Sunt o adolescenta indragostita, asa cum toti trecem prin o astfel de experienta. Numai ca sentimentul devin unul dureros cand tu investesti iubire si tinzi sa crezi ca cel de langa tine doar se joaca de-a iubirea.
Relatia care imi da batai de cap este una complicata: cand ne vedem suntem mereu atrasi unul de altul, cand ne despartim nu ramane niciodata cu sezatia ca am fi impreuna, fiecare se comporta cu indiferenta, iar cand ne revedem o luam iar de la capat: el imi spune "mi-a fost dor de tine". Am incercat sa il fac gelos si am reusit, am incercatt sa il uit...am mai avut inca vro 3, 4 relati de cand l-am cunoscut dar de fiecare data sfarseam sa ma plictisesc inselandu-i iar apoi parasindu-i pentru el.
Am incercat mereu sa caut raspunsuri la el, dar mereu a fost rezervat in raspunsuri, nu stiu daca ea sincer sau nu...
Voi ce credeti? A tinut, tine la mine? Merita sa ma zbat pentru o relatie stabila (chiar daca nu stiu daca ne putem obisnui cu monotonia de a fi mereu unul langa altul)? Trebuie sa il uit? Dar cum(chiar daca i-am sters nr de telefon am dat iar de el, l-am sters din lista de facebook si messanger si iar i-am dat add)? ...astept raspunsurile voastre.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marioooooooo, daca l-ai inselat si nu ai pus sentiment in ceea ce ai facut inseamna ca il iubesti, el stie de extrarelatiile tale?

| Maria2307 explică (pentru anonim_4396):

Inselat la modul figura, pentru ca noi niciodata nu am avut o relatie de mai multe de 3 zile (pe care nu o pot numi relatie), dar cu toate astea cand il vad nu rezist fara sa stau cu el.
Da stie de toate si chiar daca stie ca acum am prieten tot ma suna si vrea sa ne intalnim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu va cumparati un aeroport cu tot ce-i trebuie, vi se potriveste laughing mai faci o escala mai dai un telefon. Nici el nici tu nu sunteti copti pentru o relatie, dupa cate vad si cu ceilalti tot asa relatii-pasagere ai, pina o sa dai de unul al dracu si gelos, ai sa vezi atunci program, la secunda esti la raport

Si creazi ca daca gasescu unul din asta mai stau cu el? sau inventat despartirilelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Maria2307):

nu draga, eu sunt directorul aeroportuluibatting eyelashes

Singurele care ma guverneaza sunt decizile melebatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Maria2307):

wai tu, m-ai dat peste capbatting eyelashesbatting eyelashes