| anonimmmmmmwohdbejs a întrebat:

Buna. sunt un pic mai grasuta. nu ma deranjeaza atat de mult, dar burta e un pic inestetica. la scoala am invatat ca infometarea nu e o solutie pentru ca asa te vei ingrasa mult mai mult si mai repede. mananc cate putin din toate,nu mai mananc asa multa paine,paste. beau multa apa, usor am renuntat si la dulciuri. nu de tot. am vazut ca poti slabi frumos cu cardio. ce ziceti? as vrea sa incerc cu saritul corzii. cu toate ca n as vrea deloc sa pierd de pe picioare si fundul(stiu ca nu exista nimic care sa poata sa mentina un fund mare si o talie de viespe). genuflexiunile ajuta la mentinerea fundului? multumesc frumos.

6 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Ce inseamna un pic mai grasuta?
Cate kg ai la ce inaltime [ corecta nu estimatawinking ]?
Sportul iti lucreaza muschii sa nu se atrofieze si sa nu anchilozezi.
Grasimea se da jos cu regim ALIMENTAR hipocaloric.
Ca faci tu 100 genoflexiuni zilnic sau sari coarda 10minute are efect aproape 0 asupra stratului de grasime.

| Adria123 a răspuns:

Fasting ul face minuni, îți spun din experiența. Eu de cele mai multe ori sar peste cina, iar alteori peste micul dejun. A fost mai greu la inceput dar corpul se obișnuiește cu timpul. Nu trebuie sa tii in fiecare zi de la început, incepe treptat și vei reuși să slăbești, ai răbdare cu tine. Mult succes in obiectivul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei fund mare?
Dacă vrei să slăbești nu se poate, grăsimea se depune mai intai pe fund si pe burta.

| anonimmmmmmwohdbejs explică (pentru alina2k18):

Ultima data in noiembrie aveam 79. de atunci nu m-am mai cantarit. am 1.68

| anonimmmmmmwohdbejs explică (pentru anonim_4396):

Stiu asta. ma gandeam ca exista totusi ceva. chiar imi place fundu meu?

| alina2k18 a răspuns (pentru anonimmmmmmwohdbejs):

Pai ai de dat 10kg jos.
Indiferent de constitutie 80kg la 1.68 sunt multe.
Regim hipocaloric si limiteaza zaharul si sarea oricum.
Cu supa de varza si compot din 3mere si 2l de apa slabesti 5kg in 2-3 saptamaniwinking dar e f greu...
Asta bag eu next week laughing
Bineinteles o supa de varza gustoasa nu de bolnavi, cu morcovi, ardei.
2castroane pe zi plus compotul sa tinem stomacul fullwinking