Pe bune acum,ai exagerat, parintii mei crezi ca nu fumeaza? fumeaza de rup! dar nu comentez, asa vor ei, asa se simt bine, te-ai suparat ca nu ti-a spus dar totusi...
Stii, mai mult de jumatate din populatia acestei mirobolante planete fumeaza Deci nu e nimic ciudat in asta asa ac nu trebuie sa te crizezi, si aii mei fumeaza, nu e sanatos dar asta e
Pai...adu problema asta intr-un subiect de vorbit cu mama ta.Dar nu o intreba deca fumeaza ci doar ce zice daca si tu ai face-o, sau ce crede despre acest gest, apoi spune ca ai simtit miros de fum prin casa si s-o intrebi de unde pana vezi ca se simte vinovata si apoi o intrebi.NU MAI PLANGE!
Incearca sa vorbesti cu ea. Daca nu ti-a spus si se ascunde de tine(poate si de altii)poate o supara ceva.Sti cum e romanaul mai bea de suparare(in cazul tau fumeaza). FUNDITA?
EA zZICE SA NU vb despre asta ca e problema ei si ca nu ma priveste pe mine.
Tata nu a fumat nici o data si nici nu o va face mama a fumat dar s-a apucat dinnou.eU MA gandesc sa i zic lui tata dar poate si tata stie de asta poate ma minte si el ce ziceti.Sa-l intreb?
Atat timp cat nu fumeaza un pachet pe zi nu ar trebui sa existe nici un fel de problema cu cat o constrangi mai mult tu sau tatal tau cu atat va fuma mai mult si mai des.
esti un copil inca.
Adultii fac multe lucruri pe care tu le consideri acum aiurea, dar ideea e sa nu faci o drama din asta.
Peste cativa ani o sa-ti fie dor de perioada asta, cand ti se pare o tragedie si faptul ca unul din parinti fumeaza.