Ignora-l pe ciudatul de mai sus cu Yahve și alte aberații care crede ca visul e vreo revelație biblica.
Când a murit mama mea o visam foarte des întocmai pentru ca în viata de zi cu zi încercam sa uit evenimentul ca să pot sa funcționez cum trebuie și sa nu ma mai gândesc la asta, iar toate gândurile mele pe care le ignoram și ascundeam conștient s-au reprimat în multe vise de-a lungul celor aproape 5 ani.
Cel mai probabil te gândești la asta fără sa vrei și sa îți dai seama, iar în 6 luni ai fost prea bulversata ca să ai o idee despre ce s-a întâmplat de fapt și totul a ajuns în inconștientul tău, iar acum iese la suprafață prin vis. Îți este dor de ea și este normal sa o visezi, este felul creierului de a te ajuta sa treci peste, sa o ai aproape de tine ca și energie măcar în timpul somnului, sa știi ca măcar acolo exista.
După moarte, oamenii se duc în mormintele amintirii ale lui Iahve, iar aceștia se trezesc la judecata de apoi. Nu îți face griji, orice om își va întâlni pe cei dragi in viața de apoi! Visul probabil că asta semnifică, întâlnirea în viața veșnică cu mama ta! Aceste informații se găsesc în Biblie, dacă vrei, poți citi și tu din ea pentru a afla cât mai multe!
Multumesc frumos pentru raspuns, intr-adevar o etapa foarte grea, am noroc ca sa zic asa cu fetita mea de un anisor care imi ocupa timpul si gandurile...