| Anonim78936482 a întrebat:

Bună TPU, am 13 ani și mama insistă ca sunt un copil și ca nu ar trebui să port costum de baie la plaja. Sunt la mare de câteva zile m-am rugat de ea să port, ea a luat decizia să stau doar în slipi.
Un sfat vă rog?

11 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

Dacă eram mama ta îți dădeam șort cu vulturi pe el să porți în viața ta nu vedeai sau știai că există niciun sliptlaughing)

| Furnicuta000 a răspuns:

Ce? Esti fata si mama ta nu te lasa sa iti pui un sutien de baie pe tine si te obliga sa stai doar in chiloti, pardon slip de baie, desi tu nu te simti confortabil asa? Si ai 13 ani? Am inteles eu bine? Mama ta ar trebui sa-si faca un control la psihiatrie. Se poate si cu trimitere de la medicul de familie

| Anonim78936482 explică (pentru Furnicuta000):

Până anul ăsta și fără slipi

| Mosotti a răspuns:

Stai in slipi si aia e, ca oricum nu o convingi, dar ce are in slipi?

| Madaxo97 a răspuns:

Explică-i mamei tale ca nu ai cum sa stai așa la plajă in văzul tuturor cu sânii la vedere la vârsta ta, bănuiesc ca ti-au crescut puțin sânii si e firesc sa îți fie rușine. Dacă nu vrea deloc, poartă slipi cu maieu, nu ai ce sa faci.

| Anonim78936482 explică (pentru Madaxo97):

Nu mi au crescut deloc, nu sunt dezvoltată

| Madaxo97 a răspuns (pentru Anonim78936482):

Atunci poartă un maieu, sau o bustieră.

| Anonim78936482 explică (pentru Madaxo97):

Mai explic încă odată, ea nu vrea să port bustiera, sutien sau maieu. Anul trecut am stat și fără chiloți doar ca anul aceasta m-am rugat de ea și m-a lăsat doar în chiloți

| MistarGoGu a răspuns (pentru Anonim78936482):

STOP! STOP! Mama ta realizează ce face? Sa înțeleg ca la 12 ani stăteai în fundul gol la plaja? Ferească Dumnezeu! Cu atâția perverși și pedofili pe lumea asta sa ții copil de 12 ani gol la plaja? Mama ta a făcut un control PSIHIATRIC în ultimul timp?

| MistarGoGu a răspuns (pentru Anonim78936482):

De pe la 3-4 ani copii NU ar mai avea ce cauta DEZBRACATI la plaja! Jur as da LEGE cu închisoarea pentru părinții care expun copii mai mari goi la plaja!

| Madaxo97 a răspuns (pentru Anonim78936482):

Atunci imi pare rău sa spun, dar mama ta nu prea are o gândire de om sănătos, cum poate sa te expună așa aproape goală in văzul lumii, nu imi explic. Imi pare rău pentru tine ca nu te lasă sa porți nimic sa îți acoperi sânii, chiar dacă sunt minusculi, tot ar trebui acoperiți, toți copiii oricât de mici ar fi nu ar trebui sa stea goi la plajă