anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut o alta problema de acest gen si poate ma puteti sfatui ce sa fac. Eram prietena cu o fata, dar nu a mai vorbit cu mine pe mess din decembrie adica nu-mi raspundea, i-am dat si mesaj pe telefon ca poate s-o fi intamplat ceva, dar nici macar la telefon nu s-a deranjat sa-mi raspunda si de atunci nu am mai vorbit cu ea.La scoala treceam de foarte multe ori pe langa ea si nimic. Cand s-a terminat scoala imi da mesaj tocmai atunci si ii zic ca ea nu mai vorbeste cu mine si ea imi zice ca ma saluta, dar nu cred ca nu auzeam sa ma salute, iar de mess zicea ca i-a furat cineva parola si ca si-a facut altul. Si mai cred ca m-a folosit, adica cand ieseam afara cu ea ( eu eram a 8 si ea era in clasa 6 a ) ma intreba foarte multe despre colegi pana si numele de familie adica ce o interesa pe ea ( ca eu nu o intrebam pe ea de colegii ei ca nu ma interesa ), ma intreba poate ca sa se dea mare pe langa ei ca acum multumita mie o stie toata scoala ca eu i-am zis de fraiera. Si nu vorbesc cu ea de vreo 9 luni. Voi credeti ca m-a folosit? S-o iert, poate nu am avut dreptate. Vreau sa-mi spuneti sincer, imaginati-va ca sunteti judecator. OFER FUNDA CELUI MAI BUN RASPUNS!

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iart-o ca e si ea mica

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

S-o iert? Nici nu o intereseaza. E mai vicleana decat credem

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Atunci da-i impresia ca ai iertat-o si daca mai vine sa-ti ceara oarece informatii da-i ceva gresit iar daca iti reproseaza ceva ai spui ca asa e in viata, nu trebuie sa ne facem scari pe spinarea altorawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai astept raspunsuri!

| Analytical a răspuns:

Lumea este intr-o continua schimbare. De unica folosinta.
Iarta ca sa fi iertat la randul tau. Si implicit, iti faci viata mai usoara, nu mai cara cu sacu'.

| OoBunnyoO a răspuns:

Daca tu crezi ca a facut ce a facut, cred ca ar trebui sa iti gasesti alta prietena. Dar cred ca stiai deja raspunsul si cauti doar aprobarea aici. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OoBunnyoO):

Pai o parte din mine imi zice s-o iert cealalta nu si voiam sa vad ce raspunsuri primesc ca niste sfaturi, voi ce ati face in locul meu? Urasc sa fiu luata de fraiera de o fetita. Voi nu ati uri acest lucru daca vi s-ar intampla? Ce ati face daca ati fi in locul meu?

| OoBunnyoO a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu cred ca as ierat-o. Daca esti asa suparata pe ea, nu cred ca relatia voastra ar fi la fel de frumoasa ca la inceput.

| MisFit20 a răspuns:

Nu e ceva de necrezut, merita iertata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar vi se pare ca m-a folosit?