| RiRi5846 a întrebat:

Am fost pana afara si in timp ce mergeam am remarcat ca aveam pe mana un gandac ceva mai mare decat un tantar si era de culoare gri(semana mai mult cu o molie). Dupa 5 min am remarcat ca locul in care se asezase gandacul era umflat.Ce gandac credeti ca era? Stiu ca e un pic cam stupid dar m-am cam speriat.

Răspuns Câştigător
| Aanonymous a răspuns:

Era un gandac. poate a fost un simpu purice. roaga-te sa nu fi fost capusa..ai grija. oricum vorbeste cu cineva experimentat in domeniu.

8 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Bai,deci vezi sa nu fi fost vreun elefant sau ceva periculos.Vezi ca nu e de gluma si ar trebui sa te vada medicul laughing))

| RiRi5846 explică (pentru ionutzul31):

Un elefant?:OSigur era elefant.
Bai daca pe tine te-ar intepa ceva si ti s-ar umfla destul de tare locul sunt sigura ca te-ai panica.Asa ca nu mai face pe interesantul atunci cand nu e cazul.winking

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Sigur era un gandac. Eu stiu ca capusele sunt negre, dar cine stie. confused...

| ionutzul31 a răspuns (pentru RiRi5846):

Ti se pare ca sunt interesant? smug laughing
Te plangi de pomana, stai linistita ca nu mori...in cel mai rau caz nu mai faci copii, dar nu mori laughing

1.Nu am zis ca esti interesant, doar am spus sa nu te mai crezi asa din moment ce nu esti.
2.Nu ma plang, doar am cerut o parere.
3.Lasa-te de raspunsurile sarcastice, ca nu iti iese!:*

Pff...Doamne,deci mi-e absolut sila de genul asta de raspunsuri cu 1, 2 si 3...hai ca mi-ai amarat momentul :-&

Da...sigurrolling on the floor

Noi doi parca am juca sah prin posta.Acum iti dau o "duma"(bomba), peste o luna imi dai si tu una, pana cand unu le epuizeaza laughing